085-2500342

 

 

 

 

 

Klaar voor de volgende stap in je carrière?

Wij dagen onszelf en anderen uit om verandering in gang te zetten en voortuitgang te realiseren. Op deze manier bouwen we samen aan een betere toekomst. Bekijk onze vacatures en vind de baan waarin jij impact kunt maken.

Waarom werken bij Kodros?

Bij Kodros hebben we de overtuiging dat je als individu sneller gaat, maar als team verder komt. Het werken bij Kodros houdt daarom in dat je veel ondersteuning, coaching en constructieve feedback ontvangt, als onderdeel van je persoonlijke ontwikkelingstraject. Wij vinden het belangrijk dat je kunt groeien in je werk en bieden volop ruimte voor ondernemerschap en eigen ideeën binnen een snelgroeiende organisatie.

Vacatures

Medewerker Business Support

Parttime/Fulltime | HBO/WO

Kodros Traineeship

Fulltime | HBO/WO

Accountmanager

Fulltime | HBO/WO

Ons sollicitatieproces in het kort

1

Sollicitatie

2

Interview(s)

3

Assessment

4

Nieuwe job!

Verhalen van onze medewerkers

Als student ben ik op zoek naar een baan met flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden. Bovendien moet een bijbaan complementair zijn aan mijn ontwikkeling als derdejaars student ´Bedrijfskunde´. Bij Kodros ervaar ik het unieke verantwoordelijkheidsgevoel om opdrachtgevers van de juiste kandidaten te voorzien. Hierdoor kan ik als individu een duurzame bijdrage leveren in een jong, snelgroeiend bedrijf. Resultaten blijven zichtbaar in een dynamische omgeving en geven mij als recruiter voldoening. De dynamische werkomgeving betekent ook dat ik afhankelijk ben van mijn collega´s. Binnen Kodros staat het team ten gunste van het individu wat de werksfeer aangenaam maakt. Daarom sluiten we de week altijd gezamenlijk af om de behaalde successen te vieren.

Jeroen de Wit (21)

Recruitment Consultant

De verbinding en harmonie in een team vind ik belangrijke kernwaarden in een organisatie. Bij Kodros staat een jong team van professionals aan de basis voor een gezonde dosis ambitie en plezier. Hierdoor voelt werken niet als echt werken, waardoor ik de dag altijd begin met een lach en een kop koffie.

Féline van der Does de Willebois (21)

Recruitment Consultant

Begin 2022 ben ik als managementassistent ingetreden om de primaire en secundaire processen te begeleiden en managen. Hierdoor ben ik zowel klantgericht als gefocust op ondersteunende en begeleidende processen intern. Deze ruimte en vrijheid geven mij de mogelijkheid het beste uit mijzelf te halen. Bovendien is iedereen bereid elkaar te helpen en is er tevens ruimte voor een grapje op zijn tijd. Hiermee maakt Kodros zich los van andere bedrijven in de detacheringsmarkt. Kodros streeft naar resultaat, maar dat moet niet ten kostte gaan van het individu.

Naomi Vissers (23)

Managementassistent

Wij verbinden financials aan gemeenten. Dat doen wij via eigentijdse werving, of de inzet van interim professionals.

Contact

Kodros

Kerkenbos 1075V

6546 BB Nijmegen

085-2500342

info[@]kodros.nl

Menu

Professionals

Opdrachtgevers

Over Kodros

Vacatures

Diensten

Werving en selectie

Interim professionals

Advies

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?