085-2500342

 

 

 

 

 

Klaar voor de volgende stap in je carrière?

Wij dagen onszelf en anderen uit om verandering in gang te zetten en voortuitgang te realiseren. Op deze manier bouwen we samen aan een betere toekomst. Bekijk onze vacatures en vind de baan waarin jij impact kunt maken.

Waarom werken bij Kodros?

Bij Kodros hebben we de overtuiging dat je als individu sneller gaat, maar als team verder komt. Het werken bij Kodros houdt daarom in dat je veel ondersteuning, coaching en constructieve feedback ontvangt, als onderdeel van je persoonlijke ontwikkelingstraject. Wij vinden het belangrijk dat je kunt groeien in je werk en bieden volop ruimte voor ondernemerschap en eigen ideeën binnen een snelgroeiende organisatie.

Vacatures

Medewerker Business Support

Parttime/Fulltime | HBO/WO

Kodros Traineeship

Fulltime | HBO/WO

Accountmanager

Fulltime | HBO/WO

Financieel medewerker

Parttime | MBO/HBO

Ons sollicitatieproces in het kort

1

Sollicitatie

2

Interview(s)

3

Assessment

4

Nieuwe job!

Verhalen van onze medewerkers

Ik vind het erg prettig dat het bij Kodros niet alleen draait om wat je voor elkaar kan betekenen. Een goede relatie vindt ik persoonlijk erg belangrijk tijdens het werken. Dit komt niet alleen in terug in het contact met derden, ook binnen het bedrijf is de onderlinge relatie van belang. We proberen samen hard te werken, maar tussendoor kletsen over privézaken moet ook zeker kunnen. Dat vind ik erg fijn.

Dirkje Joosten (22)

Recruitment Consultant

De cultuur bij Kodros ervaar ik als prettig. Er zijn korte lijnen en er wordt snel geschakeld. Binnen dit jonge team is er ruimte om jezelf te ontwikkelen en krijg je veel verantwoordelijkheden. Er hangt een informele sfeer, waarbij er serieus gewerkt wordt, maar er ook ruimte is voor gezelligheid. Respect, directheid en openheid staan centraal.

Anne Rexwinkel (23)

Recruitment Consultant

Ik heb gekozen voor Kodros, omdat ik hier de kans krijg om naast mijn studie Bedrijfskunde ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Daarnaast krijg ik de verantwoordelijkheid om kandidaten te voorzien van een nieuwe werkplek die bij hun past. Er is ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. Er heerst een informele bedrijfscultuur. Er is ruimte om fouten te maken en iedereen helpt elkaar waar nodig. Ik voelde me gelijk thuis bij Kodros. Er heerst een ondernemende sfeer.

Femke Meijer (20)

Recruitment Consultant

Wij verbinden financials aan gemeenten. Dat doen wij via eigentijdse werving, of de inzet van interim professionals.

Contact

Kodros

Kerkenbos 1075V

6546 BB Nijmegen

085-2500342

info[@]kodros.nl

Menu

Professionals

Opdrachtgevers

Over Kodros

Vacatures

Diensten

Werving en selectie

Interim professionals

Advies

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?