085-2500342

 

 

 

 

Kodros verbindt financials aan gemeenten. Dat doen wij via eigentijdse werving, en de inzet van interim professionals.

Onze bedrijfscultuur

Grieken gaan voor persoonlijke relaties, zijn betrokken bij elkaar, geven de voorkeur aan face-to-face contact en doen zaken vanuit een lange termijngedachte. Kodros is opgericht vanuit deze overtuigingen.  Partnerschap, focus en maatwerk staan bij ons hoog in het vaandel. Wij denken klantgericht, zijn initiatiefrijk, eerlijk en willen het altijd beter doen dan gisteren. Het resultaat? De realisatie van gemeentelijke ambities om personeelsbezetting op sterkte te houden, en te verjongen. Niet via de gebaande paden, maar middels onze eigentijdse werkwijze.

Bij Kodros stappen we graag uit onze comfortzone. Dit is volgens ons de beste manier om iets nieuws te leren en om het beter te doen als voorheen. Bang om fouten te maken zijn we niet, want onze wil om te leren, overstijgt de angst om kritiek te krijgen of fouten te maken. Daarom geven en ontvangen we graag feedback van elkaar.

Ontwikkelen. Continu.

Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk aspect binnen Kodros. Daarom leveren wij de juiste begeleiding en coaching. Je krijgt elke dag trainingen om jezelf te verbeteren. Bovendien bieden wij alles wat jij nodig hebt om jouw ontwikkeling mogelijk te maken. Op deze manier ontwikkelen we ons continu. Enthousiast geworden? Reageer op een van onze vacatures en wordt onderdeel van ons team.

Persoonlijkheid & Openheid   

Bij Kodros vinden wij het belangrijk dat je zo veel mogelijk uit je eigen leerproces haalt. Daarom geven we collega´s de vrijheid en ruimte. Wij communiceren open en transparant met onze medewerkers en managen al onze verwachtingen, dat is de basis voor een succesvolle samenwerking!

Kernwaarden

Uit onze mind-set vloeien onze drie kernwaarden voort. Deze waarden zie je terug in ons gedrag en de omgang met elkaar.

1

Werken vanuit relatie

We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om de matches nog beter aan te laten sluiten op de behoeften van de klanten waar het ons om draait, de lokale overheid!

2

Werken als een team

Wij laten ieder in zijn/haar waarde en communiceren open en transparant met elkaar. We gunnen elkaar successen en vieren die met elkaar. Iedereen kent zijn eigen kwaliteiten en versterkt elkaar. Bovendien zijn we nooit uitgeleerd en staan altijd open voor feedback. Samen vormen we een netwerk van jong professionals.  

3

Werken met passie

Het werken bij Kodros is leuk omdat wij ons niet focussen op het eindresultaat, maar op de weg ernaartoe. Wij verzorgen goede resultaten mede door een goede voorbereiding. Ons motto is om jong professionals bij elkaar te brengen, elkaar uit te dagen, te inspireren en van elkaar te leren. We delen ideeën openlijk met vertrouwen en stellen elk individu in staat om een positieve impact te maken thuis en op het werk

Ons team

Jan-Joost Liebregt

Directeur

Naomi Vissers

Managementassistent

Nancy Brussel

Senior Consultant

Dirkje Joosten

Recruitment Consultant

Femke Meijer

Recruitment Consultant

Jeske van Wilderen

Recruitment Consultant

Sharon Streunding

Recruitment Consultant

Kim Gieling

Recruitment Consultant

Anne Rexwinkel

Recruitment Consultant

Kiara Cillekens

Recruitment Consultant

Ria Davelaar

Financieel Adviseur

Christine de Munck

Financieel Adviseur

Versterk jij ons team?

Bekijk onze vacatures >

 

Wij verbinden financials aan gemeenten. Dat doen wij via eigentijdse werving, of de inzet van interim professionals.

Contact

Kodros

Kerkenbos 1075V

6546 BB Nijmegen

085-2500342

info[@]kodros.nl

Menu

Professionals

Opdrachtgevers

Over Kodros

Vacatures

Diensten

Werving en selectie

Interim professionals

Advies

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?