085-2500342 info@kodros.nl

 

 

 

 

Over Kodros

Kodros verbindt financials aan gemeenten. Dat doen wij via eigentijdse werving, en de inzet van interim professionals.

Kodros gelooft in mensen in plaats van cv’s.

Vanuit deze filosofie is Kodros geboren. De dagelijkse realiteit vraagt namelijk om meer dan een indrukwekkend cv. De juiste houding, persoonlijkheid en match met de gemeente: daar selecteren wij op.

Hoe kan Kodros mij helpen?

Je kunt het contactformulier invullen of direct contact opnemen met Jan-Joost Liebregt via j.liebregt@kodros.nl of 06 40 06 37 50

Onze visie

Een bijdrage leveren aan het verjongen van gemeenten. Waarmee de kwaliteit van de financiële functie op de lange termijn wordt geborgd.

Oprichter Jan-Joost Liebregt over Kodros

De afgelopen jaren heb ik ervaren dat het voor gemeenten steeds moeilijker wordt financiële medewerkers te werven. Ik heb Kodros opgericht om een oplossing te bieden voor dit vraagstuk. Ik wil een bijdrage leveren aan het behoud van een robuuste financiële functie van gemeenten. Ik zet daarbij in op verjonging en help u bij uw zoektocht naar tijdelijke (interim) en vaste(werving) financials.

Na mijn studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heb ik ervaring opgedaan in financiële en internationale functies. Ik heb samengewerkt met personen uit de meest uiteenlopende bedrijfsculturen. Dat geeft een goede bagage voor het beoordelen van mensen. Ge-enthousiasmeerd door mijn vader Jaap Liebregt (oud-directeur BMC Advies&Interim) heb ik mij verdiept in de financiële dienstverlening aan Nederlandse gemeenten.

In mijn gesprekken met managers bedrijfsvoering van verschillende gemeenten, merkte ik dat zij het op orde houden van de formatie van de financiële afdeling als een grote uitdaging zien. Er ontstaat telkens uitstroom door pensionering en carrière stappen. De zorg van managers is: Hoe vind ik nieuwe medewerkers die voldoen aan de eisen. Vaardig, jong en als het kan ook nog met ervaring? ​

Met Kodros wil ik een helpende hand bieden bij de zoektocht naar nieuwe medewerkers. Mijn mensenkennis, gemeente-ervaring en financiële achtergrond staan mij daarbij ten dienste. Ik heb een goed gevoel bij de gemeentelijke organisatie en dat vertaalt zich de werving van de juiste kandidaat. Mijn missie is daarbij altijd een bijdrage te leveren aan het verjongen van het financiële team.

Financiën en bedrijfsvoering gemeenten

Kodros richt zich op de afdelingen Financiën en Bedrijfsvoering bij gemeenten. De focus ligt op het invullen van alle financiële functies bij gemeenten. Financiële functies die wij o.a. tijdelijk (interim) of vast (werving) kunnen vervullen zijn:

  • Financieel adviseur
  • Financieel beleidsmedewerker (w.o. treasury, fiscaliteit of grondzaken)
  • Beleidsmedewerker planning & control
  • Financieel (project) manager
  • Hoofd/teamleider/coördinator financiën
  • Hoofd bedrijfsvoering/middelen
  • Controller (concern/business/project)
  • Medewerker financieel beheer

Werving en selectie, of de inzet van interim professionals.
Kodros is jouw partner op het gebied van Werving en Selectie, en de inzet van interim-professionals. Je kunt de financials van Kodros inzetten bij vacatures, het invullen van tijdelijke bezettingsproblemen of als antwoord op implementatievraagstukken binnen uw financiële team van jouw gemeente. In onze filosofie is partnerschap essentieel. Wij voelen ons zeer betrokken, willen bouwen aan vertrouwen en zien uw vraag als een gezamenlijke opgave. Benieuwd hoe wij dat doen?

Over Kodros

Jan-Joost heeft gekozen voor de naam Kodros, een Griekse naam, om een aantal redenen. Allereerst is het een krachtige, pakkende naam. Dat past bij financials. Het is ook een verwijzing naar zijn persoonlijke en jarenlange ervaring in het zakendoen met Grieken. Grieken gaan voor persoonlijke relaties, zijn betrokken bij elkaar, geven de voorkeur aan face-to-face contact en doen zaken vanuit een lange termijngedachte. Kodros is opgericht vanuit deze overtuigingen. Deze partnerschap gedachte heeft geresulteerd in nieuwe oplossingen voor de werving, en de inzet van interim professionals voor gemeenten. Het onderscheidend vermogen is naast het lange termijn partnerschap zichtbaar in de focus op de werving en detachering van financials voor gemeenten. Benieuwd hoe wij dat doen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je weten wat Kodros voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Wij verbinden financials aan gemeenten. Dat doen wij via eigentijdse werving, of de inzet van interim professionals.

Contact

Kodros

Kerkenbos 1077Q

6546 BB Nijmegen

085-2500342

info@kodros.nl

Menu

Professionals

Opdrachtgevers

Over Kodros

Vacatures

Diensten

Werving en selectie

Interim professionals

Advies