Kodros verbindt financials aan gemeenten.

Verdiep je kennis met de Cursus Besluit Begroting en Verantwoording (BBV) Verdieping

Als financieel professional bij een gemeente of provincie is het essentieel om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rondom het Besluit Begroting en Verantwoording (BBV). Met de Cursus Besluit Begroting en Verantwoording (BBV) Verdieping krijg je de kans om je kennis te verdiepen en je vaardigheden aan te scherpen

Masterclass Strategisch Financieel Adviseur in de Publieke Sector

Op deze pagina

Waarom kiezen voor de Cursus BBV Verdieping?

De Cursus Besluit Begroting en Verantwoording (BBV) Verdieping is speciaal ontwikkeld voor financieel professionals die al bekend zijn met de basisprincipes van het BBV, maar hun expertise naar een hoger niveau willen tillen. Door te kiezen voor deze verdiepingscursus:

 • Krijg je inzicht in de meest recente wijzigingen en updates van het BBV
 • Leer je complexe financiële vraagstukken op te lossen
 • Verbeter je je vaardigheden in het opstellen van begrotingen en jaarrekeningen
 • Wissel je ervaringen uit met andere financieel professionals

Wat kun je verwachten van de Cursus BBV Verdieping?

Tijdens de Cursus komen verschillende onderwerpen aan bod, waaronder:

 1. Verdieping in de technische aspecten van het BBV
 2. Best practices voor het opstellen van begrotingen en jaarrekeningen
 3. Omgaan met complexe financiële vraagstukken
 4. Interpretatie en toepassing van de meest recente BBV-wijzigingen

De cursus wordt gegeven door ervaren docenten met een ruime expertise op het gebied van het BBV. Dankzij de interactieve opzet van de cursus kun je direct je nieuwe kennis in de praktijk brengen.

Voor wie is de Cursus BBV Verdieping bedoeld?

De Cursus is ideaal voor:

 • Financieel professionals bij gemeenten en provincies
 • Controllers en accountants die zich bezighouden met overheidsfinanciën
 • Managers en beleidsmakers die betrokken zijn bij financiële besluitvorming

“Dankzij de Cursus BBV Verdieping heb ik mijn kennis van het Besluit Begroting en Verantwoording naar een hoger niveau getild. Ik kan nu complexe financiële vraagstukken beter aanpakken en efficiënter werken.”

Wil jij ook je expertise op het gebied van het BBV verdiepen? Schrijf je dan nu in voor de Cursus Besluit Begroting en Verantwoording (BBV) Verdieping en zet de volgende stap in je professionele ontwikkeling!

Investeer in Je Professionele Ontwikkeling

Als financieel professional is het belangrijk om continu te blijven leren en je vaardigheden te verbeteren. Met de Cursus Besluit Begroting en Verantwoording (BBV) Verdieping investeer je in je eigen professionele ontwikkeling en ben je beter voorbereid op de uitdagingen die je in je werk tegenkomt.

Wacht dus niet langer en meld je aan voor de eerstvolgende editie van de Cursus BBV Verdieping. Je kunt je inschrijven via onze website of door contact op te nemen met ons opleidingsteam. Zij helpen je graag verder met alle informatie die je nodig hebt.

Praktische Informatie

De Cursus BBV Verdieping wordt meerdere keren per jaar aangeboden op verschillende locaties in Nederland. De cursus bestaat uit twee aaneengesloten dagen, waarin theorie en praktijk worden afgewisseld. Deelnemers ontvangen voorafgaand aan de cursus een uitgebreide syllabus met alle relevante informatie en oefenmateriaal.

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van deelname, waarmee je kunt aantonen dat je je kennis van het BBV hebt verdiept. Dit certificaat kan waardevol zijn voor je verdere carrière binnen de overheidsfinanciën.

Bovendien draag je bij aan het creëren van een beter functionerende en meer betrouwbare overheidsorganisatie. Een organisatie die op een verantwoorde manier omgaat met publieke middelen en de integriteit van haar processen waarborgt.

Andere cursussen

Heb je interesse in andere cursussen? Bekijk ook:

Verdiep je kennis met de Cursus Besluit Begroting en Verantwoording (BBV) verdieping. Meld je nu aan!

Cursisten van deze gemeenten gingen jou al voor

Kodros heeft kennis van de financiële functies én de gemeentelijke markt. Als expertisebureau richten wij ons dus alleen op de financiële functie van de gemeente en hierbij aansluitende opleidingen. 

Ben naar al onze finance opleidingen?

Waarom kies je voor Kodros?

× Hoe kan ik je helpen?