Kodros verbindt financials aan gemeenten.

Training controller publiek

Ben je op zoek naar een training om je vaardigheden als controller binnen de publieke sector te verbeteren? Dan is een Training Controller Publiek precies wat je nodig hebt. Met deze training leer je alles wat je moet weten om een effectieve en competente controller te worden in de publieke sector. 

Naast een Publiek Controller training kan je ook een BBV cursus volgen. Wil je graag een BBV cursus volgen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Jan-Joost 06-40063750

Training Controller Publiek: Belang

De Training Controller Publiek is speciaal ontworpen voor professionals die werkzaam zijn binnen de publieke sector en hun controlevaardigheden willen versterken. Of je nu al ervaring hebt als controller of net begint in deze rol, deze training biedt waardevolle kennis en vaardigheden die direct toepasbaar zijn in jouw werk. 

Een training voor controllers in de publieke sector is ook geen tijdsverspilling; het heeft daadwerkelijk nut voor zowel jou als professional als voor jouw organisatie:  

 • Verbeterde financiële resultaten: Door beter inzicht te krijgen in financiële processen en het effectief kunnen analyseren van data, kun je bijdragen aan het verbeteren van de financiële resultaten van jouw organisatie.  
 • Betere besluitvorming: Met de kennis en vaardigheden die je opdoet tijdens een dergelijke training, ben je in staat om betere beleidsadviezen te formuleren en strategische beslissingen te nemen die gebaseerd zijn op gedegen financiële analyses.  
 • Risicobeheer: In de publieke sector is het beheersen van risico’s een belangrijk aspect van het werk van een controller. Door middel van een training leer je effectieve strategieën en technieken om risico’s te identificeren en te beheersen.  

Heeft jouw organisatie een expert nodig op het gebied Publiek Control? Neem dan contact met ons op.

Training Controller Publiek: Inhoud

  • Hoe je financiële rapportages kunt analyseren en interpreteren; 
  • Hoe je risico’s kunt identificeren en beoordelen; 
  • Hoe je effectieve interne controles kunt opzetten; 
  • Hoe je budgetten kunt opstellen en bewaken; 
  • Hoe je kunt bijdragen aan een efficiënte en transparante bedrijfsvoering binnen de publieke sector. 

   Tijdens deze training word je getraind in diverse aspecten van controlewerkzaamheden binnen de publieke sector. Je leert onder andere:  

Benieuwd wat Kodros in jouw zoektocht naar een Publiek Controller Traing kan betekenen? Neem contact met ons op of bel direct met Jan-Joost 06-40063750 als je ook opzoek bent naar een BBV cursus. 

Training Controller Publiek: Voordelen

Een training voor controllers in de publieke sector biedt verschillende voordelen die essentieel zijn voor jouw professionele groei en succes: 

 • Kennisuitbreiding: Een dergelijke training stelt je in staat om jouw kennis over financiële processen binnen de publieke sector uit te breiden. Je leert over specifieke wet- en regelgeving, budgettering, rapportage en risicobeheer die relevant zijn voor controllers binnen deze branche. 
 • Vaardigheidsverbetering: Door middel van praktische oefeningen en casestudies leer je nieuwe vaardigheden aan die direct toepasbaar zijn in jouw dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan het analyseren van financiële gegevens, het opstellen van begrotingen en het formuleren van beleidsadviezen. 
 • Netwerkmogelijkheden: Tijdens een training voor controllers in de publieke sector kom je in contact met andere professionals uit dezelfde branche. Dit biedt waardevolle netwerkmogelijkheden en de kans om kennis en ervaringen uit te wisselen. 
 • Carrièremogelijkheden: Het volgen van een training laat zien dat je bereid bent om te investeren in jouw eigen professionele ontwikkeling. Dit kan leiden tot nieuwe carrièremogelijkheden binnen de publieke sector, zoals promoties of interessante projecten. 

 

Afsluitend

Kortom, de Training Controller Publiek is een waardevolle investering voor professionals binnen de publieke sector die hun controlevaardigheden willen versterken. Met deze training verbeter je niet alleen je financiële resultaten en besluitvorming, maar leer je ook risico’s effectief te beheersen. Daarnaast biedt de training kennisuitbreiding, vaardigheidsverbetering, netwerkmogelijkheden en carrièremogelijkheden. Dus als je op zoek bent naar een training om je controller skills te verbeteren in de publieke sector, is de Training Controller Publiek precies wat je nodig hebt. 

Naast een publieke controller training is het ook goed om over goede BBV vaardigheden te beschikken. Kodros biedt ook een BBV cursus aan. Deze opleiding start in februari en word op locatie en klassikaal aangeboden. Deelnemers krijgen een vaste docent. Meerdere opleidingen komend jaar volgen? Geen probleem, daar kunnen we rekening mee houden. Heb je vragen over de exacte inhoud van het programma per dagdeel, neem contact op met Jan-Joost 06-40063750.

Daarnaast zijn er ook andere cursussen die je kan volgen bij Kodros  Bekijk deze op de volgende pagina’s:

 

“Ik heb Kodros leren kennen als een bijzonder bureau. De persoonlijke en betrokken benadering spreekt mij erg aan. Dankzij het grote netwerk van Kodros nu werkzaam bij een gemeente met als aandachtsgebied het sociaal domein.”
Frank
Senior Financieel Adviseur

De 4 stappen naar jouw nieuwe baam

1. Sollicitatie

Jij solliciteert op één van onze vacatures of je kiest voor een open sollicitatie.

2. Kennismaking

Wij zijn benieuwd naar de persoon achter het cv! Daarom maken we graag kennis met jou.

3. Sollicitatiegesprek

Er wordt een tweetal sollicitatiegesprekken bij onze opdrachtgevers gepland. Deze vinden op locatie of online plaats.

4. Contract

Zijn de opdrachtgever en jij enthousiast na de gesprekken? Dan krijg je een arbeidsovereenkomst aangeboden. 

Waarom kies je voor Kodros?

× Hoe kan ik je helpen?