Kodros verbindt financials aan gemeenten.

Publieke sector controller cursus

Als je werkzaam bent in de publieke sector en geïnteresseerd bent in het ontwikkelen van je vaardigheden als controller, dan is een Publieke Sector Controller Cursus iets voor jou. Deze cursussen zijn speciaal ontworpen om professionals uit de publieke sector te helpen hun financiële expertise te vergroten en effectiever te worden in hun rol als controller. 

Naast een Opleiding Controller Publieke Sector kan je ook een BBV cursus volgen. Wil je graag een BBV cursus volgen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Jan-Joost 06-40063750

Publieke Sector Controller Cursus: Inhoud

Een typische cursus biedt een uitgebreid programma dat alle belangrijke aspecten van het controllerschap in de publieke sector behandelt. Hier zijn enkele onderwerpen die aan bod kunnen komen: 

 • Budgettering en financiële planning 
 • Risicomanagement en interne controle 
 • Performance management en rapportage 
 • Wet- en regelgeving in de publieke sector 
 • Financiële analyse en interpretatie van gegevens 
 • Strategisch financieel management 
 • Ethische kwesties in de publieke sector 

Benieuwd naar onze cursus mogelijkheden? Neem Contact op met Jan-Joost 06-40063750

Publieke Sector Controller Cursus: Aanbieders

Er zijn verschillende aanbieders van Publieke Sector Controller Cursussen die zich onderscheiden op verschillende manieren. Hier zijn een paar kenmerken waar je op kunt letten bij het kiezen van een aanbieder: 

  • Relevantie: Kijk naar de ervaring en expertise van de aanbieder in het leveren van opleidingen specifiek gericht op de publieke sector. 
  • Flexibiliteit: Controleer of de cursus zowel online als offline beschikbaar is, zodat je kunt kiezen welke leermethode het beste bij jou past. 
  • Docenten: Onderzoek de kwalificaties en ervaring van de docenten die betrokken zijn bij de cursus. Dit kan een indicatie geven van de kwaliteit van het onderwijs. 
  • Netwerk: Kijk of de aanbieder mogelijkheden biedt om te netwerken met andere professionals uit de publieke sector, zoals alumni-evenementen of online platforms. 
 •  

Benieuwd wat Kodros in jouw zoektocht naar een Publiek Controller Traing kan betekenen? Neem contact met ons op of bel direct met Jan-Joost 06-40063750 als je ook opzoek bent naar een BBV cursus. 

Publieke Sector Controller Cursus: Voordelen

Een Publieke Sector Controller Cursus biedt diverse voordelen voor professionals in deze branche: 

 • Verbeterde financiële vaardigheden: Door het volgen van deze cursus krijg je een diepgaand begrip van financiële concepten en technieken die specifiek relevant zijn voor de publieke sector. 
 • Carrièremogelijkheden: Het vergroten van je kennis en vaardigheden als controller kan nieuwe carrièremogelijkheden binnen de publieke sector openen. 
 • Betere prestaties: Met een sterker begrip van budgettering, risicomanagement en rapportage kun je effectiever bijdragen aan het financiële succes van jouw organisatie. 
 • Professioneel netwerk: Door deel te nemen aan een cursus ontmoet je andere professionals in de publieke sector, wat kan leiden tot waardevolle contacten en samenwerkingsverbanden. 

Afsluitend

De Publieke Sector Controller Cursus is een waardevolle mogelijkheid voor professionals in de publieke sector die hun vaardigheden als controller willen ontwikkelen. Deze cursus biedt een uitgebreid programma dat alle belangrijke aspecten van het controllerschap in de publieke sector behandelt, zoals budgettering, risicomanagement en wet- en regelgeving. Bij het kiezen van een aanbieder is het belangrijk om te letten op relevantie, flexibiliteit, docenten en netwerkmogelijkheden. Het volgen van deze cursus leidt tot verbeterde financiële vaardigheden, nieuwe carrièremogelijkheden, betere prestaties en de kans om waardevolle professionele contacten op te bouwen. Kortom, de Publieke Sector Controller Cursus is een investering die professionals in staat stelt effectiever te worden in hun rol als controller en hun expertise op financieel gebied te vergroten.  

Naast een publieke controller training is het ook goed om over goede BBV vaardigheden te beschikken. Kodros biedt ook een BBV cursus aan. Deze opleiding start in februari en word op locatie en klassikaal aangeboden. Deelnemers krijgen een vaste docent. Meerdere opleidingen komend jaar volgen? Geen probleem, daar kunnen we rekening mee houden. Heb je vragen over de exacte inhoud van het programma per dagdeel, neem contact op met Jan-Joost 06-40063750.

Daarnaast zijn er ook andere cursussen die je kan volgen bij Kodros  Bekijk deze op de volgende pagina’s:

 

“Ik heb Kodros leren kennen als een bijzonder bureau. De persoonlijke en betrokken benadering spreekt mij erg aan. Dankzij het grote netwerk van Kodros nu werkzaam bij een gemeente met als aandachtsgebied het sociaal domein.”
Frank
Senior Financieel Adviseur

De 4 stappen naar jouw nieuwe baam

1. Sollicitatie

Jij solliciteert op één van onze vacatures of je kiest voor een open sollicitatie.

2. Kennismaking

Wij zijn benieuwd naar de persoon achter het cv! Daarom maken we graag kennis met jou.

3. Sollicitatiegesprek

Er wordt een tweetal sollicitatiegesprekken bij onze opdrachtgevers gepland. Deze vinden op locatie of online plaats.

4. Contract

Zijn de opdrachtgever en jij enthousiast na de gesprekken? Dan krijg je een arbeidsovereenkomst aangeboden. 

Waarom kies je voor Kodros?

× Hoe kan ik je helpen?