Kodros verbindt financials aan gemeenten.

Cursus Controller Publiek

Ben je geïnteresseerd in het werken als controller binnen de publieke sector? Wil je jouw kennis en vaardigheden op het gebied van publieke financiën uitbreiden en verdiepen? Dan is de cursus ‘Controller Publiek’ precies wat je nodig hebt. 

Naast een cursus controller publiek is een cursus BBV van groot belang! Wil je graag een BBV cursus volgen en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Jan-Joost 06-40063750

Cursus Controller Publiek: Inhoud

De cursus Controller Publiek biedt professionals die werkzaam zijn binnen de publieke sector een unieke mogelijkheid om hun expertise op het gebied van financieel management te vergroten. Deze cursus is specifiek ontworpen om jou te helpen een expert te worden in publieke financiën. 

Tijdens deze intensieve cursus leer je alle essentiële aspecten van het controllerschap binnen de publieke sector. Je krijgt inzicht in de specifieke wet- en regelgeving die van toepassing is op overheidsfinanciën en leert hoe je deze kunt toepassen in de praktijk. Daarnaast krijg je handvatten aangereikt om effectief budgetten op te stellen, financiële rapportages te analyseren en strategische beslissingen te nemen. 

Opzoek naar een cursus controller publiek? Neem dan contact met ons op.

Cursus Controller Publiek: Voordelen

Door deel te nemen aan onze cursus profiteer je van verschillende voordelen: 

  • Je vergroot jouw kennis en vaardigheden op het gebied van publieke financiën. 
  • Je leert hoe je financiële processen binnen de publieke sector effectief kunt beheren. 
  • Je ontwikkelt strategisch inzicht om beslissingen te nemen die bijdragen aan het behalen van organisatiedoelstellingen. 
  • Je breidt jouw professionele netwerk uit door te leren en samen te werken met andere professionals uit dezelfde branche. 
  • Na afronding ontvang je een erkend certificaat dat jouw expertise op het gebied van publieke financiën bevestigt.

Opzoek naar een cursus controller publiek of BBV training bel direct met Jan-Joost 06-40063750

Cursus Controller Publiek: Aanbieders

Als je op zoek bent naar een cursus om je vaardigheden als controller in de publieke sector te verbeteren, is het belangrijk om met verschillende factoren rekening te houden. Een goede cursus kan je helpen om je kennis en expertise op dit gebied uit te breiden, wat essentieel is in een steeds veranderend werkveld. Bij het selecteren van een geschikte cursus is het belangrijk om verschillende aspecten te overwegen: 

  • Inhoud: Zorg ervoor dat de cursusinhoud relevant is voor jouw behoeften als controller in de publieke sector. Kijk naar de onderwerpen die behandeld worden, zoals financieel management, budgettering en rapportage. 
  • Docenten: Onderzoek de achtergrond en expertise van de docenten die de cursus geven. Zijn ze ervaren professionals op het gebied van publieke financiën? Hebben ze relevante praktijkervaring? 
  • Reputatie: Ga na wat andere deelnemers van de cursus vinden. Lees reviews en vraag om referenties om een idee te krijgen van de kwaliteit en effectiviteit van de cursus. 

Afsluitend

De cursus ‘Controller Publiek’ biedt professionals in de publieke sector de mogelijkheid om hun expertise op het gebied van financieel management te vergroten en te verdiepen. Tijdens deze intensieve cursus leer je essentiële aspecten van het controllerschap binnen de publieke sector, zoals wet- en regelgeving, budgettering en strategische besluitvorming. Door deel te nemen aan deze cursus vergroot je niet alleen je kennis en vaardigheden, maar profiteer je ook van voordelen zoals effectief beheer van financiële processen en uitbreiding van je professionele netwerk. Het is belangrijk om bij het selecteren van een geschikte cursus rekening te houden met factoren zoals relevante inhoud, ervaren docenten en goede reputatie onder andere deelnemers. 

Naast een cursus controller publiek is ook een cursus BBV van groots belang voor werken bij de overheid. Wil je je verder verdiepen in de BBV. Neem deel aan onze cursus! Deze opleiding start in februari en word op locatie en klassikaal aangeboden. Deelnemers krijgen een vaste docent. Meerdere opleidingen komend jaar volgen? Geen probleem, daar kunnen we rekening mee houden. Heb je vragen over de exacte inhoud van het programma per dagdeel, neem contact op met Jan-Joost 06-40063750

.

Kodros biedt ook andere cursussen aan. Bekijk deze op de volgende pagina’s:

 

“Ik heb Kodros leren kennen als een bijzonder bureau. De persoonlijke en betrokken benadering spreekt mij erg aan. Dankzij het grote netwerk van Kodros nu werkzaam bij een gemeente met als aandachtsgebied het sociaal domein.”
Frank
Senior Financieel Adviseur

De 4 stappen naar jouw nieuwe baam

1. Sollicitatie

Jij solliciteert op één van onze vacatures of je kiest voor een open sollicitatie.

2. Kennismaking

Wij zijn benieuwd naar de persoon achter het cv! Daarom maken we graag kennis met jou.

3. Sollicitatiegesprek

Er wordt een tweetal sollicitatiegesprekken bij onze opdrachtgevers gepland. Deze vinden op locatie of online plaats.

4. Contract

Zijn de opdrachtgever en jij enthousiast na de gesprekken? Dan krijg je een arbeidsovereenkomst aangeboden. 

Waarom kies je voor Kodros?

× Hoe kan ik je helpen?