Kodros verbindt financials aan gemeenten.

ZZP Finance 

Als zelfstandige zonder personeel (zzp’er) is financieel beheer een essentieel onderdeel van je bedrijfsvoering. Zzp finance omvat alle financiële taken, verantwoordelijkheden en vaardigheden die nodig zijn om je financiën op orde te houden als zzp’er. 

Ben je opzoek naar een opdracht of ben je opzoek naar een zzp’er voor een finance klus? Neem direct contact op met Jeroen 06-41167058.

ZZP finance: Taken en Verantwoordelijkheden

Zzp finance omvat diverse taken en verantwoordelijkheden, waaronder: 

 • Het bijhouden van inkomsten en uitgaven:

  Voor zzp’ers is het bijhouden van inkomsten en uitgaven essentieel om een gezonde financiële situatie te behouden. Door een goed overzicht te hebben van je financiën, kun je beter sturen op je bedrijfsresultaten en tijdig ingrijpen wanneer dat nodig is. 
 • Indienen van belastingaangiftes:

  Als zzp’er ben je verantwoordelijk voor het indienen van je belastingaangiftes. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de verschillende regels en aftrekposten die voor jou als zelfstandige gelden. Hierdoor kun je optimaal gebruik maken van de fiscale voordelen die er zijn. 
 • Bewaken van betalingstermijnen en debiteurenbeheer:

  Een goede cashflow is cruciaal voor een succesvolle onderneming. Zorg ervoor dat je de betalingstermijnen nauwlettend in de gaten houdt en actief bezig bent met debiteurenbeheer. Op die manier minimaliseer je het risico op late betalingen en oninbare vorderingen. 
 • Opzetten en onderhouden van een boekhouding:

  Een overzichtelijke boekhouding is van groot belang om inzicht te krijgen in je financiële situatie. Door regelmatig je inkomsten en uitgaven bij te houden, kun je snel zien hoe je bedrijf ervoor staat. Er zijn diverse online boekhoudprogramma’s beschikbaar die het bijhouden van je boekhouding gemakkelijker maken. 
 • Maken van financiële prognoses en budgetten:

  Om grip te houden op je financiën is het verstandig om financiële prognoses en budgetten op te stellen. Hiermee kun je vooruitkijken naar de toekomst en bepalen welke stappen er genomen moeten worden om je doelen te bereiken. Het helpt ook bij het nemen van beslissingen omtrent investeringen of kostenbesparingen. 

Passen deze taken en verantwoordelijkheden bij jou? Neem dan contact op met Jeroen 06-41167058, voor meer informatie over mogelijke opdrachten. 

ZZP finance: Eigenschappen en Vaardigheden

Om zzp finance succesvol uit te voeren, zijn bepaalde eigenschappen en vaardigheden vereist: 

 • Nauwkeurigheid: Het is belangrijk om alle financiële gegevens zorgvuldig bij te houden en te verwerken. 
 • Organisatie: Een gestructureerde aanpak is essentieel om overzicht te behouden en deadlines te halen. 
 • Analytisch denken: Het vermogen om financiële gegevens te analyseren en inzichten te genereren voor bedrijfsbeslissingen. 
 • Communicatieve vaardigheden: Effectieve communicatie met klanten, belastingdienst en eventuele boekhouders of accountants. 

Beschik jij over deze vaardigheden en eigenschappen? Neem dan contact op met Jeroen 06-41167058, voor meer informatie over mogelijke opdrachten. 

ZZP finance: Voordelen

ZZP finance biedt diverse voordelen voor zzp’ers: 

 • Beter inzicht in je financiële situatie: Door je financiën goed bij te houden, krijg je een duidelijk beeld van je inkomsten, uitgaven en winst. 
 • Mogelijkheid tot kostenbesparing: Door zelf je financiën bij te houden, kun je besparen op de kosten van een externe boekhouder of accountant. 
 • Efficiëntere belastingaangiftes: Met een goede administratie kun je gemakkelijker en sneller je belastingaangiftes indienen. 
 • Betere controle over debiteurenbeheer: Door proactief betalingen op te volgen, minimaliseer je het risico op wanbetalingen en verbeter je jouw cashflow. 

Overtuigd van de voordelen en opzoek naar een zzp’er finance? Neem contact op met Jeroen  06-41167058, voor meer informatie over de mogelijkheden. 

“Ik heb Kodros leren kennen als een bijzonder bureau. De persoonlijke en betrokken benadering spreekt mij erg aan. Dankzij het grote netwerk van Kodros nu werkzaam bij een gemeente met als aandachtsgebied het sociaal domein.”
Frank
Senior Financieel Adviseur

De 4 stappen naar jouw nieuwe baam

1. Sollicitatie

Jij solliciteert op één van onze vacatures of je kiest voor een open sollicitatie.

2. Kennismaking

Wij zijn benieuwd naar de persoon achter het cv! Daarom maken we graag kennis met jou.

3. Sollicitatiegesprek

Er wordt een tweetal sollicitatiegesprekken bij onze opdrachtgevers gepland. Deze vinden op locatie of online plaats.

4. Contract

Zijn de opdrachtgever en jij enthousiast na de gesprekken? Dan krijg je een arbeidsovereenkomst aangeboden. 

Waarom kies je voor Kodros?

× Hoe kan ik je helpen?