Kodros verbindt financials aan gemeenten.

Werkstudent Officemanagement

Werkstudent Officemanagement bij Kodros

Ben je als student op zoek naar een bijbaan waarbij je administratieve ondersteuning biedt? Dan nodigen we je graag uit om bij ons op kantoor te komen werken. Terwijl werken in een café zeker leuk is, biedt werken op onze administratieve afdeling bij Kodros een unieke kans. Je wilt jezelf ontwikkelen in een omgeving die kennis en vaardigheden combineert, en waar je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan ons bedrijf. Bij Kodros moedigen we je persoonlijke groei aan en bieden we een stimulerende werkomgeving. Kortom, bij ons kun je onder begeleiding veel leren. Ontdek wat Kodros jou kan bieden in de rol van Werkstudent Assistent.

Werken als Werkstudent Officemanagement bij Kodros
Als Werkstudent Officemanagement ben je bij ons in dienst en werk je op ons kantoor. Je ondersteunt verschillende administratieve taken en draagt bij aan de efficiëntie van onze processen. Dit geeft je de kans om praktijkervaring op te doen en te ontdekken of een administratieve rol bij ons bij je past. We streven ernaar om jouw toekomstperspectief te verbreden, je persoonlijke ontwikkeling te bevorderen en verdieping te bieden naast je studie.

Wie zoeken wij?
De ideale Werkstudent Officemanagement heeft een enthousiaste, zelfstandige en proactieve werkhouding. We zoeken iemand die ervaring wil opdoen in administratieve werkzaamheden en zichzelf verder wil ontwikkelen tijdens zijn of haar studie. Verder beschik je over de volgende eigenschappen:
– Je bent bezig met een MBO, HBO of WO studie;
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
– Je bent communicatief vaardig en in staat om in teamverband samen te werken;
– Je hebt een ondernemende instelling, en beschikt over analytisch vermogen;
– Je bent leergierig.

Wat ga je doen?
Deze functie is gericht op jouw ontwikkeling. Je krijgt niet alleen theoretische kennis en trainingen, maar gaat deze ook direct in de praktijk toepassen. Je zult verschillende administratieve taken uitvoeren onder begeleiding van ervaren collega’s bij Kodros. Naarmate je meer ervaring opdoet, zullen ook je taken en verantwoordelijkheden groeien.

Enkele voorbeelden van taken:

  • Ondersteuning bij administratieve taken zoals de backoffice, financiële administratie of marketing;
  • Opstellen van diverse documenten en rapportages;
  • Communicatie met klanten en partners.

Waarom kiezen voor Kodros?
Bij Kodros krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en zijn er volop mogelijkheden voor groei. Verder bieden wij:
– Bijbaan van 8 – 24 uur per week (omvang is bespreekbaar);
– Een uitstekend salaris; Bij de start een maximumsalaris van € 20,- bruto per uur afhankelijk van kennis/ervaring.
– Er wordt goed rekening gehouden met tentamen- en examenperiodes.

Vrijblijvend kennismaken?
Heb je vragen over de functie of wil een keer vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op met Anniek Smolders via annieksmolders@kodros.nl of 085 250 03 42. Plan hier een kennismakingsgesprek in.

Interesse in een andere functie bij Kodros, bekijk dan hier al onze interne vacatures. Lees hier meer over onze betrokkenheid bij de lokale overheid op de pagina ‘Over Kodros’.

Heb je vragen over deze functie?

Neem contact op met
Anniek Smolders

Senior Consultant

Solliciteer op de functie

Werkstudent Officemanagement

Solliciteer op deze functie door het sollicitatieformulier in te vullen. Wij doen ons best om binnen 2 werkdagen op je sollicitatie te reageren. 

Heb je nog vragen? 

085 250 03 42

× Hoe kan ik je helpen?