Kodros verbindt financials aan gemeenten.

Werken bij de gemeente

De gemeente is een dynamische en veelzijdige werkgever. Werken bij de gemeente biedt talloze mogelijkheden om een waardevolle bijdrage te leveren aan de samenleving. Of je nu geïnteresseerd bent in beleidsvorming, dienstverlening, of het ondersteunen van lokale initiatieven, er is altijd een functie die bij jou past. Lees hieronder meer of neem contact met ons op.

Waarom werken bij de gemeente?

Er zijn verschillende redenen waarom werken bij de gemeente aantrekkelijk kan zijn: 

  • Diversiteit aan functies: Werken bij de gemeente biedt een breed scala aan functies in verschillende vakgebieden, zoals beleid, administratie, techniek, communicatie en sociale zaken. Of je nu geïnteresseerd bent in bestuurlijke processen, duurzaamheid of publieke dienstverlening, er is altijd wel een functie die bij jouw interesse en expertise past. 
  • Mogelijkheden voor groei en ontwikkeling: De gemeente investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers. Er zijn vaak mogelijkheden voor trainingen, opleidingen en cursussen om je kennis en vaardigheden te vergroten. Daarnaast zijn er doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie, waarbij je kunt werken aan nieuwe projecten of leidinggevende verantwoordelijkheden kunt krijgen. 
  • Goede arbeidsvoorwaarden: Werken bij de gemeente betekent dat je kunt profiteren van goede arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een stabiel salaris, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en een pensioenregeling. Daarnaast biedt de overheid vaak flexibele werktijden en mogelijkheden voor thuiswerken, wat zorgt voor een goede balans tussen werk en privé. 
  • Samenwerking en betrokkenheid: Bij de gemeente werk je samen met collega’s die allemaal hetzelfde doel hebben: bijdragen aan het welzijn van de gemeenschap. Samenwerking staat centraal en er heerst een gevoel van betrokkenheid bij elkaar en bij de burgers. Dit zorgt voor een prettige werksfeer waarin teamwork en het delen van kennis worden gestimuleerd. 
  • Directe invloed in de omgeving: Als medewerker van de gemeente heb je de kans om directe invloed uit te oefenen op jouw leefomgeving. Je kunt meewerken aan beleidsplannen die jouw stad of dorp vormgeven en verbeteringen realiseren op gebieden zoals duurzaamheid, mobiliteit, cultuur en sociale voorzieningen. Werken bij de gemeente stelt je in staat om echt het verschil te maken voor jouw buurt of gemeenschap. 

Welke functies zijn er bij de gemeente?

Bij de gemeente zijn er diverse functies beschikbaar, variërend van beleidsmedewerkers en projectleiders tot klantenservicemedewerkers en technisch personeel. Afhankelijk van jouw interesse en achtergrond kun je een functie vinden die aansluit bij jouw vaardigheden en ambities. 

Daarnaast biedt werken bij de gemeente ook mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er zijn vaak interne opleidingsprogramma’s en trainingen beschikbaar om jouw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Zo kun je doorgroeien binnen de organisatie en steeds meer verantwoordelijkheden krijgen. 

Bij Kodros hebben wij veel ervaring met het plaatsen van financials. Benieuwd naar de ervaringen van de overheidsorganisaties of van de professionals, neem een kijkje op LinkedInInstagram, of onze website. 

Conclusie

Werken bij de gemeente biedt een boeiende carrière in het publieke domein. Met diverse functies en mogelijkheden voor persoonlijke groei, is er voor iedereen een passende baan te vinden. Solliciteer vandaag nog en draag bij aan een betere toekomst voor jouw stad of dorp! 
 
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met Nancy op om alle mogelijkheden te bespreken. Stel jouw opleidings- of ontwikkelvraag per mail aan Nancy Brussel of neem vrijblijvend telefonisch contact met haar op via 085-2500342.  

Wil je aan de slag als financial bij een gemeente en heb je nog geen ervaring of wil je jezelf verder ontwikkelen in je vak, misschien is een carrière bij Kodros dan wat voor je?  Neem contact met ons op. 

“Ik heb Kodros leren kennen als een bijzonder bureau. De persoonlijke en betrokken benadering spreekt mij erg aan. Dankzij het grote netwerk van Kodros nu werkzaam bij een gemeente met als aandachtsgebied het sociaal domein.”
Frank
Senior Financieel Adviseur

De 4 stappen naar jouw nieuwe baam

1. Sollicitatie

Jij solliciteert op één van onze vacatures of je kiest voor een open sollicitatie.

2. Kennismaking

Wij zijn benieuwd naar de persoon achter het cv! Daarom maken we graag kennis met jou.

3. Sollicitatiegesprek

Er wordt een tweetal sollicitatiegesprekken bij onze opdrachtgevers gepland. Deze vinden op locatie of online plaats.

4. Contract

Zijn de opdrachtgever en jij enthousiast na de gesprekken? Dan krijg je een arbeidsovereenkomst aangeboden. 

Waarom kies je voor Kodros?

× Hoe kan ik je helpen?