Kodros verbindt financials aan gemeenten.

Training Controller Overheid

Als je op zoek bent naar een uitdagende carrière in de publieke sector, dan is een training tot controller bij de overheid wellicht iets voor jou. Een controller heeft een cruciale rol binnen de overheidsorganisaties en speelt een belangrijke rol bij het beheren van financiële middelen en het bewaken van de budgetten. 

Naast een Training Controller Overheid kan je ook een BBV cursus volgen. Wil je graag een BBV cursus volgen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Jan-Joost 06-40063750

Training Controller Overheid: Inhoud

De training controller overheid biedt professionals de mogelijkheid om hun vaardigheden en kennis op het gebied van financieel management te ontwikkelen en te versterken. De training controller overheid is geschikt voor zowel beginnende controllers als ervaren professionals die hun kennis willen verbreden en verdiepen. Tijdens deze training worden verschillende onderwerpen behandeld: 

  • Een diepgaande verkenning van financieel management binnen de publieke sector. 
  • Praktische tools en technieken om effectieve budgettering en rapportage te realiseren. 
  • Inzicht in wet- en regelgeving met betrekking tot overheidsfinanciën. 
  • De mogelijkheid om te leren van experts met jarenlange ervaring binnen de sector. 

Tijdens de training worden diverse casestudies gebruikt om controllers inzicht te geven in complexe financiële situaties die zij kunnen tegenkomen in hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het ontwikkelen van analytische vaardigheden en het nemen van beslissingen op basis van financiële gegevens. 

Heeft jouw organisatie een expert nodig op het gebied Publiek Control? Neem dan contact met ons op.

Training Controller Overheid: Belang

Als controller bij de overheid speel je een cruciale rol bij het beheren en controleren van overheidsfinanciën. Het volgen van een training speciaal ontworpen voor controllers in de publieke sector stelt je in staat om: 

  • Betere beslissingen te nemen op basis van up-to-date kennis en inzichten. 
  • Efficiënter te werken door gebruik te maken van geavanceerde tools en technieken. 
  • Te voldoen aan de specifieke eisen en regelgeving binnen de overheidssector. 
  • Je professionele netwerk uit te breiden door interactie met andere controllers binnen de overheid. 

Benieuwd wat Kodros in jouw zoektocht naar een Publiek Controller Traing kan betekenen? Neem contact met ons op of bel direct met Jan-Joost 06-40063750 als je ook opzoek bent naar een BBV cursus. 

Afsluitend

De training Controller Overheid biedt professionals in de publieke sector de mogelijkheid om hun vaardigheden en kennis op het gebied van financieel management te ontwikkelen en te versterken. Deze training behandelt onderwerpen zoals financieel management binnen de publieke sector, effectieve budgettering en rapportage, wet- en regelgeving met betrekking tot overheidsfinanciën, en het ontwikkelen van analytische vaardigheden. Door het volgen van deze training kunnen controllers betere beslissingen nemen, efficiënter werken, voldoen aan specifieke eisen binnen de overheid en hun professionele netwerk uitbreiden. Kortom, de training Controller Overheid is een waardevolle investering voor iedereen die een carrière als controller in de publieke sector nastreeft. 

Naast een Training Controller Overheid is het ook goed om over goede BBV vaardigheden te beschikken. Kodros biedt ook een BBV cursus aan. Deze opleiding start in februari en word op locatie en klassikaal aangeboden. Deelnemers krijgen een vaste docent. Meerdere opleidingen komend jaar volgen? Geen probleem, daar kunnen we rekening mee houden. Heb je vragen over de exacte inhoud van het programma per dagdeel, neem contact op met Jan-Joost 06-40063750.

Daarnaast zijn er ook andere cursussen die je kan volgen bij Kodros  Bekijk deze op de volgende pagina’s:

 

“Ik heb Kodros leren kennen als een bijzonder bureau. De persoonlijke en betrokken benadering spreekt mij erg aan. Dankzij het grote netwerk van Kodros nu werkzaam bij een gemeente met als aandachtsgebied het sociaal domein.”
Frank
Senior Financieel Adviseur

De 4 stappen naar jouw nieuwe baam

1. Sollicitatie

Jij solliciteert op één van onze vacatures of je kiest voor een open sollicitatie.

2. Kennismaking

Wij zijn benieuwd naar de persoon achter het cv! Daarom maken we graag kennis met jou.

3. Sollicitatiegesprek

Er wordt een tweetal sollicitatiegesprekken bij onze opdrachtgevers gepland. Deze vinden op locatie of online plaats.

4. Contract

Zijn de opdrachtgever en jij enthousiast na de gesprekken? Dan krijg je een arbeidsovereenkomst aangeboden. 

Waarom kies je voor Kodros?

× Hoe kan ik je helpen?