085-2500342

Traineeship

Wij zijn Kodros en op zoek naar een gepassioneerd en ambitieus persoon die in de functie van Trainee Planning en Control ons team komt versterken. 

Kodros is een snelgroeiend bedrijf met ambitieuze plannen voor het duurzaam invullen van financiële posities voor lokale overheden. Wij gaan voor persoonlijke relaties, zijn betrokken bij elkaar, geven de voorkeur aan face-to-face contact en doen zaken vanuit een lange termijngedachte.  

Omschrijving functie

In een Traineeship begeleiden wij jou naar een financiële functie bij een gemeente. Dat doen we doelgericht met een opleidingstraject gericht op vakinhoud en de ontwikkeling van jouw competenties. Een financial van Kodros maakt impact op persoonlijk en professioneel gebied. Je gaat bij een gemeente in jouw buurt aan de slag en blijft idealiter het hele jaar bij dezelfde gemeente. Wij streven dit na om continuïteit te borgen, meer diepgang te creëren en de doorstroomkans bij een gemeente te verhogen.  

Wie zoeken wij?

Als Trainee Planning en Control ben je een proactief, kritisch en nieuwsgierig persoon. Je bent niet bang om jezelf te laten horen en initiatief te nemen. Daarnaast ben je politiek-, bestuurlijk- en organisatiesensitief. Wij kijken niet zo zeer naar je cv of waar je precies voor gestudeerd hebt, wij vinden het belangrijker wie je bent en wat je met de toekomst wil. Vanuit vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt iedereen de gelegenheid om zelf het werk te organiseren en het beste uit zichzelf en collega’s te halen. Er is  daarom ruimte om te leren en vaardigheden en talenten te ontwikkelen. Verder beschik je over de volgende eigenschappen: 

  • Je hebt tenminste een afgeronde hbo/wo-opleiding (Bij voorkeur in de richting bedrijfskunde, bedrijfseconomie, of accountancy);
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent communicatief vaardig en in staat om in teamverband samen te werken;
  • Je hebt een ondernemende instelling, en beschikt over analytisch vermogen;
  • Je bent leergierig;
  • Je hebt een sterke resultaatgerichte mindset.

Waarom kiezen voor Kodros?

Je komt te werken bij een gemeente uit ons netwerk. Er is volop ruimte voor eigen ideeën en initiatief en je krijgt snel verantwoordelijkheden. Verder bieden wij:

  • Een werkweek van 36-40 uur; 
  • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Je start als Trainee, maar je kunt doorgroeien tot een volwaardig financieel adviseur.

Over Kodros

Kodros vindt, verbindt, en ontwikkelt financiële professionals voor lokale overheden. Dit doen we via werving, training en ontmoeting. Wij bemiddelen zowel interim financials als vaste medewerkers. Dit proces begeleiden wij van begin tot eind; van de aanvraag van een gemeente tot de plaatsing van een kandidaat. Kodros wordt gevormd door een jong team met een open sfeer waarin we elkaar feedback geven en samen successen vieren. Kortom: een jonge, snelgroeiende organisatie met ruimte voor ondernemerschap en een prettige werksfeer. 

Trainee Planning en Control - Solliciteer direct

14 + 6 =

Meer vacatures

Medewerker Business Support

Medewerker Business Support

Als Medewerker Business Support ben je verantwoordelijk voor het bij elkaar brengen van opdrachtgevers en kandidaten. Je bent de schakel tussen ….

Lees meer
Accountmanager

Accountmanager

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk van gemeenten. Dit doe je door…..

Lees meer
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?