Kodros verbindt financials aan gemeenten.

Senior Recruitment Consultant

Wij zijn Kodros en op zoek naar een gepassioneerd en ambitieus persoon die in de functie van Senior Recruitment consultant ons team komt versterken. Kodros finance professionals is een bedrijf met vernieuwende plannen voor het duurzaam invullen van financiële posities voor gemeenten. Wij gaan voor persoonlijke relaties, zijn betrokken bij elkaar, geven de voorkeur aan face-to-face contact en doen zaken vanuit een lange termijngedachte.

 

Omschrijving functie

Als Senior Recruitment Consultant ben je de verbindende schakel tussen lokale overheden die op zoek zijn naar financials en professionals die open staan voor nieuwe carrièremogelijkheden. Je stuurt het team van recruitment consultant aan en onderhoudt relaties met Financials en gelieerde opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor het succesvol invullen van capaciteitsvraagstukken van opdrachtgevers en het beheren van de portefeuille, zowel aan de kandidaat- als opdrachtgeverszijde. Ook monitor je de voortgang van kandidaten die in het verleden geplaatst zijn. Daarnaast organiseer en faciliteer je in de meerdere kennissessies die we jaarlijks organiseren. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening naar onze kandidaten en klanten en zorgen goed voor ze. Intrinsieke interesse in mensen is dus een kwaliteit die bij Kodros belangrijk is.

 

Wie zoeken wij?

Als Senior Recruitment consultant ben je een mensen-mens, resultaatgericht en een natuurtalent in het opbouwen van lange termijn relaties. Verder heb je een mentaliteit waarbij de kandidaat centraal staat. Ook weet jij indruk te maken met jouw oplossend vermogen en ben jij iemand die het overzicht kan houden. Bovendien ben je stressbestending heb je een gezonde dosis ambitie. Verder beschik je over de volgende eigenschappen:

 • Een hbo diploma;
 • Energiek en enthousiast ingesteld;
 • Resultaatgericht en eigenaarschap. Je ziet kansen en vindt het logisch dat “het glas half vol is”;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Succesvolle kandidaten zijn, naast zelfstandig en flexibel, interpersoonlijk sterk en geboren teamspelers. Zij weten hoe zij steun voor hun ideeën kunnen krijgen en hoe zij hun omgeving kunnen motiveren.

 

Waarom kiezen voor Kodros?

Kodros bestaat uit een hecht team dat werkt met korte lijnen. We kennen elkaar persoonlijk en er is volop ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Jouw persoonlijke groei staat voorop. Kodros heeft een laagdrempelige, open en informele bedrijfscultuur waar er naast hard werken, ook veel gelachen wordt en teamactiviteiten zoals de vrijdagmiddagborrel, barbecue en bedrijfsbezoek essentieel zijn.

Verder bieden wij:

 • Een werkweek van minimaal 32 tot maximaal 40 uur (omvang is bespreekbaar);
 • Bij de start een maximum salaris van € 5.500,- bruto per maand afhankelijk van kennis/ervaring, o.b.v. 40-urige werkweek;
 • Een steile leercurve dankzij ondersteuning, coaching en constructieve feedback als onderdeel van je persoonlijke ontwikkelingstraject;
 • Een intern opleidingsaanbod (Kodros Academy) met diverse trainingen & opleidingen die bijdragen aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • Een uitdagende job binnen een dynamisch, jong en snelgroeiend bedrijf;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioen, vergoeding studiekosten, reiskostenvergoeding, mobiele telefoon en een laptop;
 • Laagdrempelige, open en informele bedrijfscultuur.
 • En….fijne collega`s, borrels en leuke teamuitjes

 

Vrijblijvend kennismaken? 

Heb je vragen over de functie of wil een keer vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op met Jeroen de Wit via jeroendewit@kodros.nl of 085 250 03 42.  Plan hier een kennismakingsgesprek in.  

 

Interesse in een andere functie bij Kodros, bekijk dan hier al onze interne vacatures. Lees hier meer over onze betrokkenheid bij de lokale overheid op de pagina ‘Over Kodros’.

Heb je vragen over deze functie?

Neem contact op met
Anniek Smolders

Senior Consultant

Solliciteer op de functie

Senior Recruitment Consultant

Solliciteer op deze functie door het sollicitatieformulier in te vullen. Wij doen ons best om binnen 2 werkdagen op je sollicitatie te reageren. 

Heb je nog vragen? 

085 250 03 42

× Hoe kan ik je helpen?