Kodros verbindt financials aan gemeenten.

Senior accountmanager

Wij zijn Kodros en op zoek naar een gepassioneerde en ambitieuze Senior accountmanager Finance die onze huidige (succesvolle) formule gaat uitbouwen.

Kodros is een snelgroeiend bedrijf met gerichte plannen voor het duurzaam invullen van financiële posities voor lokale overheden. Wij gaan voor kwaliteit, persoonlijke relaties, zijn betrokken bij elkaar, geven de voorkeur aan face-to-face contact en doen zaken vanuit een lange termijngedachte.
Vanuit onze missie om een bijdrage te leveren aan het structureel versterken van de financiële functie van gemeenten zijn wij gericht op werving & selectie van financials, het begeleiden en trainen van financiële adviseurs en zonodig tijdelijke invulling van financiële functies.

Omschrijving  functie
Werkend vanuit de relatie onderhoud je als Senior Accountmanager Finance op natuurlijke wijze het contact met relaties en weet je het vertrouwen van nieuwe klanten te winnen.

Als Senior accountmanager ben je medeverantwoordelijk voor onze Business Unit Interim Finance Professionals. Met kennis van financiën ben je de businesspartner van relaties en klankbord voor de Interim Professionals. Je bent commercieel ingesteld en verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van onze opdrachtenportefeuille. De afwisseling tussen de aspecten commercie, financiële expertise, de interne Bedrijfsvoering en HRM, maakt het accountmanagement tot een zeer afwisselende functie.

Wij zijn op zoek naar een ondernemende accountmanager met gevoel voor de behoeften en hulpvragen van onze klanten. Hij/zij kan zonodig snel handelen, samenwerken en makkelijk meebewegen in een dynamische organisatie.

Bij Kodros werken we aan gezamenlijke doelstellingen. Wij vinden het team belangrijk, maar ook de individuele bijdrage die je daaraan levert. Wij stemmen daarbij af op jouw wensen en ambities en versterken waar jij goed in bent.

Wie zoeken wij?
Als Senior Accountmanager heb je bewezen ervaring in het opbouwen van relaties. Je ziet kansen en vindt het logisch dat “het glas half vol is”. Je kerncompetenties liggen op het vlak van resultaatgerichtheid en communicatie. Vanuit je passie voor het vak bent je niet bang om initiatief te nemen en rust je niet voor je doelen gerealiseerd zijn.
Verder beschik je over de volgende opleiding en ervaring:

  • Tenminste een afgeronde hbo-opleiding (Bijv., Commerciële of bedrijfseconomie, Bedrijfs- of bestuurskunde, bedrijfsadministratie/SPD, accountancy , QR of RC, Bestuursacademie, HRM);
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Ervaring in de detacheringsbranche. Daarbij is ervaring binnen het expertise veld financien en/of de markt (gemeentelijke) overheid een pre.


Waarom kiezen voor Kodros?
Bij Kodros staan kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal. Er is volop ruimte voor eigen ideeën en initiatief en je krijgt verantwoordelijkheid. Verder bieden wij:

  • Een maximaal salaris van € 95.000,- bruto per jaar afhankelijk van kennis/ervaring bij een 40 urige werkweek;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals brede opleidings- en trainingsfaciliteiten, een degelijk pensioen, een comfortabele auto en moderne digitale devices zoals smartphone, IPad en laptop;
  • De mogelijkheid om mee te groeien met de onderneming en het ondernemerschap;
  • Laagdrempelige, open en informele bedrijfscultuur waar je veel kunt leren;
  • En….fijne betrokken collega`s, borrels en leuke teamactiviteiten.


Over Kodros

Kodros vindt, verbindt, en ontwikkelt financials voor de gemeentelijke overheid. Dit doen we via werving, detachering, training en ontmoeting. Wij onderscheiden ons als bureau doordat wij structurele oplossingen bieden door de werving en trainen van vaste financiële medewerkers voor gemeenten. Dit proces begeleiden wij van begin tot eind; van de aanvraag van een gemeente tot de plaatsing van een kandidaat. Kodros wordt gevormd door een ervaren team met een open sfeer waarin we elkaar feedback geven en samen successen vieren. Kortom: een snelgroeiende organisatie met ruimte voor ondernemerschap en een prettige werksfeer.

Meer weten over de vacature?

Neem contact op met
Anniek Smolders

Senior Consultant

Geïnteresseerd in de vacature? Neem direct contact met ons op.

Solliciteer op deze functie door het sollicitatieformulier in te vullen. Wij doen ons best om binnen 2 werkdagen op je sollicitatie te reageren. 

Heb je nog vragen? 

085 250 03 42

× Hoe kan ik je helpen?