085-2500342

Recruitment Consultant

Wij zijn Kodros en op zoek naar een gepassioneerd en ambitieus persoon die in de functie van Recruitment Consultant ons team komt versterken.  

Kodros is een snelgroeiend bedrijf met ambitieuze plannen voor het duurzaam invullen van financiële posities voor lokale overheden. Wij gaan voor persoonlijke relaties, zijn betrokken bij elkaar, geven de voorkeur aan face-to-face contact en doen zaken vanuit een lange termijngedachte.   

Omschrijving functie

Als Recruitment Consultant ben je verantwoordelijk voor het bij elkaar brengen van opdrachtgevers en kandidaten. Je bent de schakel tussen lokale overheden die op zoek zijn naar financials, en professionals die open staan voor een nieuwe baan of carrièreswitch. Het is jouw taak om zo goed mogelijk de match te maken. Hierin gaat kwaliteit boven snelheid. Dat betekent dat je de opdrachtgever en haar business, cultuur en HR-beleid goed moet begrijpen om de opdrachtgever goed te kunnen adviseren. Bovendien behoud je contact met bestaande opdrachtgevers en breid je het bestand van kandidaten uit.

Wie zoeken wij?

Als Recruitment Consultant ben je een mensen-mens en resultaatgericht. Verder heb je een mentaliteit waarbij de klant altijd centraal staat. Je hebt een flexibele instelling als het gaat om werktijden en bereikbaarheid. Bovendien ben je stressbestending heb je een gezonde dosis ambitie. Verder beschik je over de volgende eigenschappen:   

  • Je volgt een relevante hbo-opleiding of hebt deze afgerond (bijv. HRM, Commerciële economie, Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, HRM, etc.); 
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; 
  • Affiniteit met lokale overheden of financiën is een pré en geen must;

Waarom kiezen voor Kodros?

Je komt te werken in een organisatie met korte lijnen en een hecht team. Er is volop ruimte voor eigen ideeën en initiatief en je krijgt snel verantwoordelijkheden. Daarnaast is er aandacht voor jouw persoonlijke groei als professional als onderdeel van jouw persoonlijke ontwikkelingstraject. Verder bieden wij: 

  • Een werkweek van 36 – 40 uur; 
  • Een steile leercurve dankzij ondersteuning, coaching en constructieve feedback als onderdeel van je persoonlijke ontwikkelingstraject;  
  • Een uitdagende job binnen een dynamisch, jong en snelgroeiend bedrijf;  
  • Laagdrempelige, open en informele bedrijfscultuur; 

Over Kodros

Kodros vindt, verbindt, en ontwikkelt financiële professionals voor lokale overheden. Dit doen we via werving, training en ontmoeting. Wij bemiddelen zowel interim financials als vaste medewerkers. Dit proces begeleiden wij van begin tot eind: van de aanvraag van een gemeente tot de plaatsing van een kandidaat. Kodros wordt gevormd door een jong team met een open sfeer waarin we elkaar feedback geven en samen successen vieren.

Recruitment Consultant - Solliciteer direct

11 + 6 =

Meer vacatures

Junior Accountmanager

Junior Accountmanager

Als Junior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk van gemeenten. Dit doe je door…..

Lees meer
Projectassistent

Projectassistent

Als project assistent ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van lopende werving- en selectieopdrachten. In deze functie ..

Lees meer
Teamleider Recruitment

Teamleider Recruitment

Als Teamleider Recruitment schakel je tussen denken en doen. Ben jij door jouw ervaring en ambitie, die professional die onze onderneming …

Lees meer