Kodros verbindt financials aan gemeenten.

Recruiter Finance

Voor een gemeente is het van cruciaal belang om de juiste financiële professionals in dienst te hebben. Een recruiter finance kan hierbij een essentiële rol spelen. Met hun expertise en netwerk kunnen zij u helpen bij het vinden van de ideale kandidaat voor uw financiële team. 

Heeft jouw gemeentelijke organisatie hulp nodig in werving of selectie? Neem direct contact met ons op of bel met Nancy 085-2500342

 

Recruiter Finance: Selecteren

Een ervaren en deskundige recruiter op het gebied van finance is essentieel voor elke gemeente die op zoek is naar gekwalificeerd financieel personeel. Meestal is het te duur voor een gemeente om een vaste recruiter in dienst te hebben. Kodros helpt gemeente met het invullen van lastige financiële rollen. Hierdoor kan de gemeente zich bezig houden met andere taken. Hier zijn enkele belangrijke punten om in gedachten te houden bij het selecteren van een recruiter finance: 

 • Specialisatie:

  Het is belangrijk om een recruiter te kiezen die gespecialiseerd is in finance. Deze specialistische kennis stelt hen in staat om de specifieke vereisten en vaardigheden die nodig zijn voor financiële functies beter te begrijpen. Dit maakt het zoeken naar recruiters met ervaring in het plaatsen van financiële professionals belangrijk.
 • Netwerk:

  Een goede recruiter heeft een uitgebreid netwerk van professionals binnen de financiële sector. Daardoor hebben ze connecties met gekwalificeerde kandidaten die mogelijk niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan, maar wel openstaan voor interessante mogelijkheden. Dit netwerk geeft hen toegang tot talent dat anders misschien moeilijk te vinden zou zijn. 
 • Kennis van de markt:

  Een recruiter finance moet goed op de hoogte zijn van de ontwikkelingen en trends binnen de financiële sector, zodat ze begrijpen welke vaardigheden en ervaring momenteel in de vraag zijn en hoe ze potentiële kandidaten kunnen beoordelen op basis van hun expertise. 
 • Efficiëntie:

  Tijd is kostbaar, vooral bij het invullen van financiële functies. Hierdoor is een goede recruiter met efficiënte wervingsprocessen om snel gekwalificeerde kandidaten te vinden en voor te stellen aan de werkgever heel belangrijk. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat vacatures sneller worden ingevuld. 
 • Integriteit:

  Vertrouwelijkheid en integriteit zijn essentieel bij het werken met financiële professionals. Daarom houdt betrouwbare recruiter zich aan strikte ethische normen en behandelt alle informatie vertrouwelijk. Ze fungeren als een vertrouwde partner voor zowel werkgevers als kandidaten. 

Bij Kodros zijn wij gespecialiseerd in financiën en gemeenten. Hierdoor zijn we de juiste keuze voor het werven van financieel personeel voor jouw gemeentelijke organisatie. Wil je meer informatie over ons werving en selectie proces? Neem dan contact met ons op of bel met Nancy 085 250 03 42

Recruiter Finance: Taken en verantwoordelijkheden

Een recruiter finance neemt het hele wervingsproces uit handen, waardoor jouw organisatie zich kan richten op de core business. Ze zorgen voor het schrijven en plaatsen van vacatures, het screenen van cv’s en het plannen van sollicitatiegesprekken. Door hun ervaring en expertise kunnen ze een objectieve beoordeling geven van de kandidaten en jou helpen bij het nemen van de juiste beslissing. 

Ben jij overtuigd van de voordelen van het inschakelen van een werving- en selectiebureau? Neem dan contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Afsluitend

Een recruiter finance kan een cruciale rol spelen bij het selecteren en aantrekken van gekwalificeerde financiële professionals voor jouw gemeente. Bij het kiezen van een recruiter is het belangrijk om te letten op hun specialisatie in finance, hun uitgebreide netwerk binnen de sector en hun kennis van de markt. Daarnaast moeten recruiters efficiënte wervingsprocessen hebben en zich houden aan strikte ethische normen. 

Door een recruiter finance in te schakelen, kan de gemeente zich blijven richten op de core business terwijl zij het gehele wervingsproces uit handen nemen. Ze zorgen voor vacatures, screenen cv’s en plannen sollicitatiegesprekken. Kortom, een goede recruiter finance kan jou helpen de juiste financiële professionals aan te trekken en jouw team versterken. 

Ben je na het lezen van dit artikel enthousiast geworden over Kodros? Wil je graag bekijken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op. 

“Ik heb Kodros leren kennen als een bijzonder bureau. De persoonlijke en betrokken benadering spreekt mij erg aan. Dankzij het grote netwerk van Kodros nu werkzaam bij een gemeente met als aandachtsgebied het sociaal domein.”
Frank
Senior Financieel Adviseur

De 4 stappen naar jouw nieuwe baam

1. Sollicitatie

Jij solliciteert op één van onze vacatures of je kiest voor een open sollicitatie.

2. Kennismaking

Wij zijn benieuwd naar de persoon achter het cv! Daarom maken we graag kennis met jou.

3. Sollicitatiegesprek

Er wordt een tweetal sollicitatiegesprekken bij onze opdrachtgevers gepland. Deze vinden op locatie of online plaats.

4. Contract

Zijn de opdrachtgever en jij enthousiast na de gesprekken? Dan krijg je een arbeidsovereenkomst aangeboden. 

Waarom kies je voor Kodros?

× Hoe kan ik je helpen?