Kodros verbindt financials aan gemeenten.

Finance Interim

Ben je op zoek naar een tijdelijke financiële professional om jouw gemeentelijk organisatie te ondersteunen? Dan is finance interim de perfecte oplossing voor jou. 

Finance interim verwijst naar het inhuren van een externe financieel specialist voor een bepaalde periode. Dit kan variëren van enkele weken tot enkele maanden, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Deze interim-professionals zijn zeer ervaren en hebben de expertise om snel in te springen en waardevol werk te leveren binnen uw finance team. 

Zoek jij een finance interim oplossing voor jouw organisatie? Neem direct contact met ons op of bel met Nancy 085-2500342.

Finance interim: Voordelen

Er zijn verschillende redenen waarom gemeenten kiezen voor finance interim: 

  • Tijdelijke vervanging: Als een van uw vaste financiële medewerkers met zwangerschapsverlof gaat of langdurig ziek is, kunt u een finance interim professional inhuren om hun taken over te nemen. Dit zorgt ervoor dat uw financiële processen soepel blijven verlopen zonder dat u extra personeel permanent hoeft aan te nemen. 
  • Expertise: Ook hebben de professionals vaak een brede kennis en ervaring op het gebied van financiën. Ze zijn in staat om complexe financiële vraagstukken snel te analyseren en op te lossen, waardoor ze waardevolle bijdragen kunnen leveren aan uw organisatie. 
  • Flexibiliteit: Daarnaast kan jouw financiële team snel opschalen of afschalen afhankelijk van de behoeften van uw gemeente. Dit zorgt voor maximale flexibiliteit en kostenefficiëntie. 

Weten wat Kodros voor jouw gemeentelijke organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op of bel met Nancy 085 250 03 42

Finance interim: Zoeken

Het vinden van de juiste professional kan een uitdaging zijn, maar met de juiste aanpak kunt u succes behalen. Hier zijn enkele stappen die u kunt volgen: 

  • Bepaal uw behoeften: Identificeer welke specifieke taken en verantwoordelijkheden je wilt uitbesteden. Dit helpt je bij het selecteren van kandidaten met de juiste expertise. 
  • Zoek naar gespecialiseerde bureaus: Er zijn verschillende gespecialiseerde bureaus die zich richten op het leveren van finance interim professionals. Neem contact op met deze bureaus en bespreek uw eisen en verwachtingen.
  • Vraag om referenties: Vraag potentiële kandidaten om referenties uit eerdere projecten of werkervaring. Dit geeft jou een beter inzicht in hun vaardigheden en betrouwbaarheid. 
  • Interview kandidaten: Plan interviews met de geselecteerde kandidaten om hun ervaring, motivatie en competenties te beoordelen. Dit zal jou helpen om de juiste persoon te selecteren. 

Bij Kodros zijn we gespecialiseerd in het werven van financials voor gemeentelijke organisaties. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Afsluitend

Kortom, finance interim is een efficiënte oplossing voor bedrijven die tijdelijke financiële expertise nodig hebben. Door het inhuren van een finance interim professional kunt u profiteren van flexibiliteit, expertise en kostenefficiëntie. Zorg ervoor dat je de juiste stappen volgt bij het vinden van de juiste kandidaat om ervoor te zorgen dat uw financiële behoeften worden vervuld. 

Wil jij bekijken hoe Kodros jouw organisatie kan helpen? Neem contact met ons op. 

“Ik heb Kodros leren kennen als een bijzonder bureau. De persoonlijke en betrokken benadering spreekt mij erg aan. Dankzij het grote netwerk van Kodros nu werkzaam bij een gemeente met als aandachtsgebied het sociaal domein.”
Frank
Senior Financieel Adviseur

De 4 stappen naar jouw nieuwe baam

1. Sollicitatie

Jij solliciteert op één van onze vacatures of je kiest voor een open sollicitatie.

2. Kennismaking

Wij zijn benieuwd naar de persoon achter het cv! Daarom maken we graag kennis met jou.

3. Sollicitatiegesprek

Er wordt een tweetal sollicitatiegesprekken bij onze opdrachtgevers gepland. Deze vinden op locatie of online plaats.

4. Contract

Zijn de opdrachtgever en jij enthousiast na de gesprekken? Dan krijg je een arbeidsovereenkomst aangeboden. 

Waarom kies je voor Kodros?

× Hoe kan ik je helpen?