Kodros verbindt financials aan gemeenten.

Cursus grondbeleid, grondexploitatie en planberekening

Voor financieel adviseurs, planeconomen en gebiedsontwikkelaars is een gedegen begrip van grondbeleid, grondexploitatie en planberekening van cruciaal belang. De Cursus Grondbeleid, Grondexploitatie en Planberekening biedt een solide financiële basis voor professionals die werkzaam zijn in deze sector. Deze cursus is speciaal ontwikkeld om de kennis en vaardigheden van financials in de wereld van gebiedsontwikkeling naar een hoger niveau te tillen.

Masterclass Strategisch Financieel Adviseur in de Publieke Sector

Op deze pagina

Waarom deze cursus volgen?

Als financieel adviseur, planeconoom of gebiedsontwikkelaar is het essentieel om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en best practices in het vakgebied. Door het volgen van de Cursus Grondbeleid, Grondexploitatie en Planberekening krijg je:

  • Inzicht in de complexe wereld van grondbeleid en grondexploitatie
  • Handvatten voor het maken van nauwkeurige planberekeningen
  • Kennis van de nieuwste ontwikkelingen en best practices in het vakgebied

Met deze waardevolle kennis en vaardigheden ben je in staat om jouw werk als financial in gebiedsontwikkeling effectiever en efficiënter uit te voeren. Je leert hoe je de financiële haalbaarheid van projecten kunt beoordelen, risico’s kunt managen en scenario’s kunt plannen. Bovendien krijg je inzicht in de mogelijkheden van publiek-private samenwerking in gebiedsontwikkeling.

Inhoud van de cursus

De Cursus Grondbeleid, Grondexploitatie en Planberekening behandelt een breed scala aan onderwerpen die relevant zijn voor financials in gebiedsontwikkeling. De cursus is opgebouwd uit de volgende modules:

  1. Grondbeleid en grondexploitatie: de basis
  2. Financiële haalbaarheid van gebiedsontwikkelingsprojecten
  3. Risicomanagement en scenarioplanning
  4. Publiek-private samenwerking in gebiedsontwikkeling

Elke module gaat dieper in op de specifieke aspecten van grondbeleid, grondexploitatie en planberekening. Je leert hoe je de financiële haalbaarheid van projecten kunt beoordelen, risico’s kunt identificeren en beheersen, en hoe je effectief kunt samenwerken met publieke en private partijen.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

De Cursus is specifiek gericht op financials die werkzaam zijn in de wereld van gebiedsontwikkeling, waaronder:

  • Financieel adviseurs
  • Planeconomen
  • Gebiedsontwikkelaars

Zowel beginnende als ervaren professionals kunnen hun voordeel doen met deze cursus. Of je nu net start in het vakgebied of al jaren werkzaam bent als financial in gebiedsontwikkeling, de Cursus Grondbeleid, Grondexploitatie en Planberekening biedt waardevolle inzichten en praktische handvatten om jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Schrijf je nu in!

Wil jij als financial in gebiedsontwikkeling jouw kennis en vaardigheden op het gebied van grondbeleid, grondexploitatie en planberekening verdiepen? Schrijf je dan nu in voor de Cursus Grondbeleid, Grondexploitatie en Planberekening en versterk jouw positie als financieel adviseur, planeconoom of gebiedsontwikkelaar.
Door het volgen van deze cursus ben je beter in staat om de financiële haalbaarheid van projecten te beoordelen, risico’s te managen en effectief samen te werken met publieke en private partijen. Je krijgt de tools en inzichten die je nodig hebt om succesvol te zijn in de complexe wereld van gebiedsontwikkeling.
Wacht niet langer en investeer in jouw professionele ontwikkeling. Schrijf je nu in voor de Cursus Grondbeleid, Grondexploitatie en Planberekening en zet de volgende stap in jouw carrière als financial in gebiedsontwikkeling!

Deelnemers aan de cursus zijn enthousiast over de praktische toepasbaarheid van de opgedane kennis en vaardigheden. Ze waarderen de diepgang van de behandelde onderwerpen en de deskundigheid van de docenten. Dankzij de Cursus Grondbeleid, Grondexploitatie en Planberekening zijn ze beter in staat om hun werk als financial in gebiedsontwikkeling effectief uit te voeren.

Andere cursussen

Heb je interesse in andere cursussen? Bekijk ook:

Versterk je positie als financieel expert en maak het verschil binnen jouw gemeente. Schrijf je nu in voor de cursus grondbeleid, grondexploitatie en planberekening

Cursisten van deze gemeenten gingen jou al voor

Kodros heeft kennis van de financiële functies én de gemeentelijke markt. Als expertisebureau richten wij ons dus alleen op de financiële functie van de gemeente en hierbij aansluitende opleidingen. 

Ben naar al onze finance opleidingen?

"De Cursus Grondbeleid, Grondexploitatie en Planberekening heeft mij de tools gegeven om mijn werk als gebiedsontwikkelaar naar een hoger niveau te tillen. Een absolute aanrader voor iedereen in het vakgebied!"
Frank
Planeconoom

Waarom kies je voor Kodros?

× Hoe kan ik je helpen?