Kodros verbindt financials aan gemeenten.

Training Controller Publieke Sector

Een training controller publieke sector is van belang als je een controller wil worden. Als controller ben je verantwoordelijk voor het beheren van financiële middelen en het waarborgen van transparantie en verantwoording binnen de organisatie. Het volgen van een specifieke training stelt je in staat om je kennis op dit gebied te vergroten. 

Ben je opzoek naar een een controller? Neem dan direct contact met ons op.

Ook de BBV is van groot belang als controller in de publieke sector. Wil je graag een BBV cursus volgen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Jan-Joost 06-40063750

Training Controller Publieke Sector: Inhoud

Tijdens de training worden diverse onderwerpen behandeld om professionals voor te bereiden op hun rol als financiële beheerders binnen overheidsorganisaties. Enkele belangrijke onderwerpen zijn: 

  • De rol van de controller binnen de publieke sector en de specifieke taken en verantwoordelijkheden die hierbij komen kijken. 
  • Financiële processen en regelgeving binnen overheidsorganisaties, inclusief begrotingscyclus, budgettering en rapportagevereisten. 
  • Risicomanagement en interne controle in de publieke sector om mogelijke financiële misstanden te voorkomen. 
  • Het gebruik van financiële indicatoren en prestatiebeheer om de doelstellingen van een overheidsorganisatie te meten en te evalueren. 

Benieuwd naar hoe Kodros de training vorm geeft? Neem dan contact op met Jan-Joost 06-40063750.

Training Controller Publieke Sector: Belang

De publieke sector heeft unieke financiële processen en regels die verschillen van de private sector. Een training helpt professionals om deze complexiteit te begrijpen en toe te passen in hun dagelijkse taken.  

Een goed opgeleide controller kan bijdragen aan een efficiëntere en effectievere overheidsuitgaven, wat resulteert in betere dienstverlening aan burgers. 

Met de juiste kennis en vaardigheden kunnen controllers binnen de publieke sector zorgen voor transparantie, verantwoording en naleving van wet- en regelgeving. 

Training Controller Publieke Sector: Cursisten

Een training controller publieke sector is geschikt voor zowel beginnende als ervaren professionals die werkzaam zijn als controller binnen de publieke sector. Of je nu net begint aan je carrière of al jarenlange ervaring hebt, onze training biedt waardevolle kennis en praktische vaardigheden die direct toepasbaar zijn in je werk. 

Training Controller Publieke Sector: Voordelen ​

Het volgen van een training brengt verschillende voordelen met zich mee: 

  • Je ontwikkelt essentiële vaardigheden op het gebied van financieel management en controle. 
  • Je leert hoe je effectief kunt omgaan met financiële uitdagingen in de publieke sector. 
  • Je krijgt inzicht in relevante wet- en regelgeving en leer hoe je hieraan kunt voldoen. 
  • Je verbetert je analytisch denkvermogen en besluitvormingsvaardigheden. 
  • Je bouwt een sterke professionele netwerk op met mede-deelnemers uit de publieke sector. 

Overtuigd van de voordelen. Neem contact op met Jan-Joost 06-40063750

voor meer informatie.

Afsluitend ​

De training Controller Publieke Sector biedt waardevolle kennis en praktische vaardigheden voor professionals die werkzaam zijn als controller binnen de publieke sector. Door de diverse onderwerpen die behandeld worden, zoals de rol van de controller, financiële processen en regelgeving, risicomanagement en prestatiebeheer, kunnen cursisten hun kennis op dit gebied vergroten. Een goed opgeleide controller draagt bij aan efficiëntere overheidsuitgaven en betere dienstverlening aan burgers. Daarnaast zorgt de training voor transparantie, verantwoording en naleving van wet- en regelgeving. Of je nu beginner bent of ervaren professional, deze training biedt essentiële vaardigheden op het gebied van financieel management en controle, helpt je om te gaan met financiële uitdagingen in de publieke sector en verbetert je analytisch denkvermogen en besluitvormingsvaardigheden. Bovendien bouw je een sterk professioneel netwerk op met mede-deelnemers uit de publieke sector. 

Ook een BBV cursus is van groots belang. Kodros biedt ook een BBV cursus aan. Deze opleiding start in februari en word op locatie en klassikaal aangeboden. Deelnemers krijgen een vaste docent. Meerdere opleidingen komend jaar volgen? Geen probleem, daar kunnen we rekening mee houden. Heb je vragen over de exacte inhoud van het programma per dagdeel, neem contact op met Jan-Joost 06-40063750.

Kodros biedt ook andere cursussen aan. Bekijk deze op de volgende pagina’s:

 

“Ik heb Kodros leren kennen als een bijzonder bureau. De persoonlijke en betrokken benadering spreekt mij erg aan. Dankzij het grote netwerk van Kodros nu werkzaam bij een gemeente met als aandachtsgebied het sociaal domein.”
Frank
Senior Financieel Adviseur

De 4 stappen naar jouw nieuwe baam

1. Sollicitatie

Jij solliciteert op één van onze vacatures of je kiest voor een open sollicitatie.

2. Kennismaking

Wij zijn benieuwd naar de persoon achter het cv! Daarom maken we graag kennis met jou.

3. Sollicitatiegesprek

Er wordt een tweetal sollicitatiegesprekken bij onze opdrachtgevers gepland. Deze vinden op locatie of online plaats.

4. Contract

Zijn de opdrachtgever en jij enthousiast na de gesprekken? Dan krijg je een arbeidsovereenkomst aangeboden. 

Waarom kies je voor Kodros?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

× Hoe kan ik je helpen?