085-2500342

Kodros is dé springplank van jouw carrière bij gemeenten.

Bekijk vacatures

Jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk verder ontwikkelen? Bij Kodros kan het. Kodros heeft jarenlange kennis en ervaring bij gemeenten en weet precies welke competenties nodig zijn voor een goede match.

Werving & selectie

Je wenst een overstap te maken naar de lokale overheid of je financiële carrière bij een gemeente vervolgen. Kodros heeft een unieke, eigentijdse wervingstechniek ontwikkelt met oog voor persoonlijke aandacht. Onze transparantie en betrokkenheid zorgen ervoor dat we jou van A tot Z begeleiden in jouw zoektocht naar een financiële functie binnen de lokale overheid. 

Interim financials

Je wil als financial afwisselende opdrachten binnen de lokale overheid uitvoeren? Als Interim financial kun je ingezet worden voor het invullen van tijdelijke bezettingsproblemen of als antwoord op implementatievraagstukken binnen financiële teams van gemeenten.

Het Kodros Traineeship

Je bent ambitieus, vooruitstrevend en wil een bijdrage leveren aan de maatschappij? Bij Kodros brengen wij jou de kennis en vaardigheden bij die je tijdens jouw opleiding niet hebt geleerd, maar wél nodig zijn op de werkvloer. Van specifieke vaardigheden als gemeentefinanciën tot de ontwikkeling van competenties. Kortom, een persoonlijk opleidingstraject waarin wij je klaarstomen voor een financiële functie bij een gemeente.

Freelance

Je bent financial en voert als Zelfstandige opdrachten uit binnen de lokale overheid? Dan komen wij graag met je in contact. Neem contact met ons op voor een nadere kennismaking zodat we vervolgens geschikte opdrachten aan je kunnen voorleggen..

“Ik heb Kodros leren kennen als een bijzonder bureau. De persoonlijke en betrokken benadering spreekt mij erg aan. Dankzij het grote netwerk van Kodros nu werkzaam bij een gemeente met als aandachtsgebied het sociaal domein.”

F. Veulings - Senior Financieel Adviseur

Kodros gelooft in mensen in plaats van cv’s.

Vanuit deze filosofie is Kodros geboren. De dagelijkse realiteit vraagt namelijk om meer dan een indrukwekkend cv. De juiste houding, persoonlijkheid en match met de gemeente: daar selecteren wij op.

De 4 stappen naar jouw nieuwe baan.

1

Sollicitatie

Jij solliciteert op een van onze vacatures of je kiest voor een open sollicitatie. Onze consultants bekijken jouw cv aandachtig en nemen per e-mail of telefoon contact met je op.

2

Kennismaking

Wij zijn benieuwd naar de persoon achter het cv! Daarom maken we graag kennis met jou. Dit doen we in een persoonlijk gesprek. Dit kan telefonisch, via een video-call of bij ons op kantoor.

3

Sollicitatiegesprekken opdrachtgever

Er worden twee sollicitatiegesprekken bij onze opdrachtgevers gedurende ongeveer 1 uur gepland. En kunnen online of op het gemeentehuis plaatsvinden (afhankelijk van richtlijnen overheid en RIVM). 

4

Contract!

Ben jij en de opdrachtgever nog steeds positief na de gesprekken? Dan krijg je een arbeidsovereenkomst aangeboden. We stemmen samen jouw startdatum af. Gefeliciteerd, je hebt een nieuwe baan!

Waarom kies je voor Kodros?

Netwerk

Door ons grote netwerk hebben we vacatures bij grote en kleine gemeenten. Zowel vaste posities als interim opdrachten. 

Opleiding

Naast learning-on-the-job bieden wij ook doorlopende cursus- en trainingsmogelijkheden. Gericht op de vakinhoud: BBV en actuele thema’s en ontwikkeling van jouw competenties.

Begeleiding

We garanderen een korte sollicitatieprocedure en bereiden je optimaal voor op de gesprekken en eventueel het assessment. Ook na de plaatsing kunnen we betrokken blijven via ons coachingstraject.

Wij verbinden financials aan gemeenten. Dat doen wij via eigentijdse werving, of de inzet van interim professionals.

Contact

Kodros

Kerkenbos 1075V

6546 BB Nijmegen

085-2500342

info [at] kodros.nl

Menu

Professionals

Opdrachtgevers

Over Kodros

Vacatures

Diensten

Werving en selectie

Interim professionals

Advies