085-2500342 info@kodros.nl

Kodros is dé springplank van jouw carrière bij gemeenten.

Bekijk vacatures

Jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk verder ontwikkelen? Bij Kodros kan het. Kodros heeft jarenlange kennis en ervaring bij gemeenten en weet precies welke competenties nodig zijn voor een goede match.

Wat doet Kodros?

1

Werving & Selectie

Kodros heeft een eigentijdse manier van werven. De dienstverlening is zeer transparant en dat voorkomt verrassingen achteraf.

2

Interim professionals

Kodros beschikt over direct inzetbare medewerkers: Young professionals en financials met ervaring. Daarnaast leiden wij financieel talent op: vakinhoud en competenties afgestemd op de behoefte van gemeenten. 

3

Advies

Wij adviseren gemeenten bij complexe vraagstukken op het gebied van organisatie en beleid.

“Ik heb Kodros leren kennen als een bijzonder bureau. De persoonlijke en betrokken benadering spreekt mij erg aan. Dankzij het grote netwerk van Kodros nu werkzaam bij een gemeente met als aandachtsgebied het sociaal domein.”

F. Veulings

Senior Controller / Financieel Adviseur

4 stappen naar jouw nieuwe baan

1

Aanmelden

Jij solliciteert op een van onze vacatures of je kiest voor een open sollicitatie. Onze consultants bekijken jouw cv aandachtig en nemen per e-mail of telefoon contact met je op.

2

Kennismakingsgesprek

Wij zijn benieuwd naar de persoon achter het cv! Daarom maken we graag kennis met jou. Dit doen we in een gesprek van ongeveer 30 minuten. Dit kan telefonisch, via een video-call of bij ons op kantoor.

3

Interview opdrachtgever

Er worden twee interviews bij onze opdrachtgevers gedurende ongeveer 1 uur gepland. En kunnen online of op het gemeentehuis plaatsvinden (afhankelijk van richtlijnen overheid en RIVM). 

4

Contract!

Ben jij en de opdrachtgever nog steeds positief na de gesprekken? Dan krijg je een arbeidsovereenkomst aangeboden. We stemmen samen jouw startdatum af. Gefeliciteerd, je hebt een nieuwe baan!

Waarom kies je voor Kodros?

Netwerk

Door ons grote netwerk hebben we vacatures bij grote en kleine gemeenten. Zowel vaste posities als interim opdrachten. 

Opleiding

Naast learning-on-the-job bieden wij ook doorlopende cursus- en trainingsmogelijkheden. Gericht op de vakinhoud: BBV en actuele thema’s en ontwikkeling van jouw competenties.

Begeleiding

We garanderen een korte sollicitatieprocedure en bereiden je optimaal voor op de gesprekken en eventueel het assessment. Ook na de plaatsing kunnen we betrokken blijven via ons coachingstraject.

Wij verbinden financials aan gemeenten. Dat doen wij via eigentijdse werving, of de inzet van interim professionals.

Contact

Kodros

Kerkenbos 1077Q

6546 BB Nijmegen

085-2500342

info@kodros.nl

Menu

Professionals

Opdrachtgevers

Over Kodros

Vacatures

Diensten

Werving en selectie

Interim professionals

Advies