Kodros verbindt financials aan gemeenten.

Kodros is dé springplank van jouw financiële carrière bij gemeenten.

Jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk verder ontwikkelen? Bij Kodros kan het. Kodros heeft jarenlange kennis en ervaring bij gemeenten en weet precies welke competenties nodig zijn voor een goede match.

Werving en Selectie

Je wilt graag een overstap maken naar de gemeente en je hebt interesse in ons Scale-up programma of wenst je carrière als financial te versnellen. Kodros heeft een unieke, eigentijdse wervingstechniek ontwikkeld, met oog voor persoonlijke aandacht. Onze transparantie en betrokkenheid zorgen ervoor dat we jou van A tot Z begeleiden in jouw zoektocht naar een financiële functie bij een gemeente. Ook wordt je door ons begeleid in je ontwikkeling tot financieel adviseur, beleidsadviseur of controller, door een combinatie van werken en training. 

Interim Professionals

Als finance professional afwisselende opdrachten binnen gemeenten uitvoeren? Als Interim financieel adviseur, beleidsadviseur of controller kun je ingezet worden om tijdelijke bezettingsproblemen op te lossen of als antwoord op verbetervraagstukken binnen Financiën en Bedrijfsvoering.

Scale-up programma Finance

Je bent ambitieus, vooruitstrevend en je wilt een bijdrage leveren aan de maatschappij? Met het Scale-up programma van Kodros brengen wij finance professionals met werkervaring uit andere sectoren de specifieke kennis van bijvoorbeeld de gemeentelijke voorschriften (de BBV richtlijnen) bij. Maar ook de kennis over het Planning en Control instrumentarium en onze expertise over het samenspel van actoren binnen de gemeente zoals tussen de Raad, Burgemeester en Wethouders (B&W), directie, management en medewerkers. Als professional beschik je dus al over de juiste vaardigheden die nodig zijn om te excelleren binnen een organisatie. Je hebt een track-record in bijvoorbeeld de bancaire of accountancysector. Het enige wat je als finance professional nodig hebt, is de ontwikkeling van specifieke kennis van gemeentefinanciën en de gemeentelijke bedrijfsvoering. Ons persoonlijk Scale-up programma voorziet hier snel en adequaat in. 

Freelance

Je bent financieel adviseur, beleidsadviseur of controller en voert als zelfstandig professional opdrachten uit binnen gemeenten? Dan komen wij graag met je in contact. Ben je benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen, zodat we vervolgens geschikte opdrachten aan je kunnen voorleggen? 

“Ik heb Kodros leren kennen als een bijzonder bureau. De persoonlijke en betrokken benadering spreekt mij erg aan. Dankzij het grote netwerk van Kodros nu werkzaam bij een gemeente met als aandachtsgebied het sociaal domein.”
Frank
Senior Financieel Adviseur

Kodros gelooft in mensen, in plaats van cv's

Vanuit deze filosofie is Kodros geboren. De dagelijkse realiteit vraagt namelijk om meer dan een indrukwekkend cv. Wij kijken ook naar de juiste houding, persoonlijkheid en de match met een gemeente.

De 4 stappen naar jouw nieuwe baan

1. Sollicitatie

Jij solliciteert op één van onze vacatures of je kiest voor een open sollicitatie.

2. Kennismaking

Wij zijn benieuwd naar de persoon achter het cv! Daarom maken we graag kennis met jou.

3. Sollicitatiegesprekken

Er wordt een tweetal sollicitatiegesprekken bij onze opdrachtgevers gepland. Deze vinden op locatie of online plaats.

4. Contract

Zijn de opdrachtgever en jij enthousiast na de gesprekken? Dan krijg je een arbeidsovereenkomst aangeboden. 

Waarom kies je voor Kodros?

× Hoe kan ik je helpen?