Kodros verbindt financials aan gemeenten.

Detachering financiële medewerkers gemeenten

Detachering financiële medewerkers voor gemeenten is de oplossing voor een tijdelijke collega voor een vaste periode. Wil je snel, professioneel en persoonlijk geholpen worden? Dan ben je bij Kodros aan het juiste adres. Laten we samen kijken hoe Kodros jouw organisatie kan helpen!

Wat houdt detachering in?

Zoek je extra versterking voor langere tijd, maar wil je wel flexibel blijven? Dan kun je via Kodros de mensen inhuren die jij nodig hebt. We stellen je financials ter beschikking met de zekerheid dat de financial die je aanneemt, niet van het ene op het andere moment kan stoppen.

Voorbeelden van situaties waarbij Kodros voor jou een oplossing kan zijn:

  • structurele toename van de vraag.
  • hulp nodig bij een project met een vaste start- en einddatum.
  • vervanging bij een langdurig zieke medewerker of verlof.
  • hulp nodig bij het vinden van het juiste specialistische profiel.
  • intentie om iemand op een later moment een vast contract te bieden.

Drie voordelen van detachering?

  • Zekerheid: samen met de financial spreek je een vaste periode af. Hierdoor heb je de zekerheid dat de financial niet van het een op andere moment kan stoppen.
  • Gemak: we nemen het wervingsproces uit handen en gaan op zoek naar de specialist voor jouw vacature. We regelen ook alle andere administratieve verplichtingen die bij werkgeverschap horen. Denk aan het verstrekken van loonstroken en jaaropgaven, het toekennen van vakantiedagen en het administreren van de ziek- en herstelmeldingen.
  • Geen werkgeversrisico: Als werkgever regelen wij de uitbetaling van het loon, loondoorbetaling bij ziekte en de afdracht van premies en heffingen.

Wat is het verschil tussen detachering en werving en selectie van financiële medewerkers gemeenten?

Bij Kodros, zorgen wij voor een tijdelijke oplossing waarbij je met werving en selectie een structurele oplossing krijgt. Bij de werving en selectie van de medewerkers zijn wij niet verantwoordelijk voor de uitvoering van het werkgeverschap, maar nemen het werving en selectie proces tijdelijk over. Kodros geeft jou (én de financial) zekerheid en gemak.

Hoe kan Kodros jouw organisatie helpen?

Op basis van jouw wensen bieden we een oplossing op maat. We brengen de kwalificaties, en vaardigheden in kaart en doorlopen een uitgebreide selectieprocedure met de kandidaten. Het is aan jou om de beste kandidaten uit te nodigen voor een gesprek. Past de kandidaat goed bij de opdracht? Mooi! Wij zorgen ervoor dat het contract in orde wordt gemaakt.

Tijdens de opdracht staat jouw vaste contactpersoon voor jou en je medewerker klaar. We verzorgen alle administratie en behouden intensief contact tijdens de opdracht. Mocht het nodig zijn kan je medewerker specifiek voor jouw opdracht een extra opleiding volgen.

Meld direct je vacature aan

Waarom detachering financiële medewerkers gemeenten via Kodros?

Als expertisebureau mag je van ons verwachten dat we op een professionele én persoonlijke manier het antwoord hebben op je vraagstuk. Onze kennis van de gemeentelijke markt, en de kennis van de financiële functie zorgen ervoor dat we snel in staat zijn de perfecte match te vinden. We kunnen snel een inschatting maken hoe snel we de vraag kunnen invullen. Daarbij houden we altijd rekening met jouw wensen, ambities en je organisatiecultuur. Benieuwd wat Kodros voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op.

Omdat specialistische kennis van groot belang is, focussen wij op alleen de financiële functie van de gemeente. Binnen dit expertise specialiseren de teamleden zich op één specifieke regio, waardoor zij snel kunnen inspelen op vragen van onze opdrachtgevers.  

Lees hier meer over ons expertise

Betekenis detachering financiële medewerkers gemeenten via inhuur of vast personeel

Past detachering het beste bij jouw opdracht of is het werven van vast personeel via Kodros een betere optie? Een belangrijke keuze waar we je graag bij helpen. We hebben deze checklist gemaakt om je meer inzicht te geven.

Neem contact met ons op over checklist

Wat kost detachering financiële medewerkers gemeenten?

De kosten per project zijn verschillend. Dit komt omdat je betaalt per gewerkt uur van de medewerker met een minimum aantal uren zoals vermeld staat in het contract. Het minimum aantal uren wordt vooraf door jou bepaalt.

Het uurtarief wordt bepaald door de duur van de opdracht, of specialiste kennis nodig is en hoe snel de medewerker moet starten. Uiteraard kun je als opdrachtgever een uurtarief range meegeven zodat de medewerker past binnen je budget.

Waar vind je ons?

Onze medewerkers zijn specialisten op het gebied van gemeentelijke overheid in verschillende regio’s in Nederland. We opereren landelijk maar kunnen lokaal uitstekende diensten leveren. We werven en selecteren financials voor gemeenten overal in Nederland.

Aan de slag met detachering financiële medewerkers gemeenten

Op zoek naar een interim financial voor jouw team financiën? We vinden de juiste kandidaat voor jou.

“Ik heb Kodros leren kennen als een bijzonder bureau. De persoonlijke en betrokken benadering spreekt mij erg aan. Dankzij het grote netwerk van Kodros nu werkzaam bij een gemeente met als aandachtsgebied het sociaal domein.”
Frank
Senior Financieel Adviseur

De 4 stappen naar jouw nieuwe baam

1. Sollicitatie

Jij solliciteert op één van onze vacatures of je kiest voor een open sollicitatie.

2. Kennismaking

Wij zijn benieuwd naar de persoon achter het cv! Daarom maken we graag kennis met jou.

3. Sollicitatiegesprek

Er wordt een tweetal sollicitatiegesprekken bij onze opdrachtgevers gepland. Deze vinden op locatie of online plaats.

4. Contract

Zijn de opdrachtgever en jij enthousiast na de gesprekken? Dan krijg je een arbeidsovereenkomst aangeboden. 

Waarom kies je voor Kodros?

× Hoe kan ik je helpen?