085-2500342

 

Kodros helpt lokale overheden met het effectief en duurzaam oplossen van personele vraagstukken op de financiële functie.

Neem direct contact op

Werving & selectie

Kodros heeft een unieke, eigentijdse wervingstechniek ontwikkeld met oog voor persoonlijke aandacht. Onze transparantie en betrokkenheid creëren maximaal resultaat met minimale inspanning voor gemeenten. Je kiest voor Kodros als je op zoek bent naar een lange termijn partner in de werving van financials voor jouw gemeente. 

Werving & selectie

Kodros heeft een unieke, eigentijdse wervingstechniek ontwikkeld met oog voor persoonlijke aandacht. Onze transparantie en betrokkenheid creëren maximaal resultaat met minimale inspanning voor gemeenten. Je kiest voor Kodros als je op zoek bent naar een lange termijn partner in de werving van financials voor jouw gemeente. 

Interim financials

Op zoek naar finance professionals voor het tijdelijk versterken van jouw financiële team? De financials van Kodros zijn direct inzetbaar. Je kunt de financials van Kodros inzetten om tijdelijke bezettingsproblemen op te lossen of als antwoord op implementatievraagstukken binnen jouw financiële team.

Advies

Sta je voor grote uitdagingen op het gebied van financiën en bedrijfsvoering? Leiden bestuurlijke en maatschappelijke wensen, wettelijke ontwikkelingen en beheersingsvraagstukken tot nieuwe financiële taakstellingen van de gemeente? Kodros denkt graag met je mee en kan je adviseren bij allerlei financiële vraagstukken.  

Het Kodros Traineeship

Op zoek naar ambitieus, vooruitstrevend en gedreven financieel talent? Bij Kodros brengen wij talenten de kennis en vaardigheden bij die ze tijdens hun opleiding niet leren, maar wél nodig hebben op de werkvloer. Van specifieke vaardigheden als gemeentefinanciën, tot de ontwikkeling van competenties.

Freelance

Direct financials gezocht voor een korte opdracht? Dan bieden wij een uitkomst. Neem contact met ons op en binnen 48 uur presenteren wij je de beste zelfstandige financial voor jouw opdracht.

Interim financials

Op zoek naar finance professionals voor het tijdelijk versterken van jouw financiële team? De financials van Kodros zijn direct inzetbaar. Je kunt de financials van Kodros inzetten om tijdelijke bezettingsproblemen op te vullen of als antwoord op implementatievraagstukken binnen jouw financiële team.

Advies

Sta je voor grote uitdagingen op het gebied van financiën en bedrijfsvoering? Leiden bestuurlijke en maatschappelijke wensen, wettelijke ontwikkelingen en beheersingsvraagstukken tot nieuwe financiële taakstellingen van de gemeente? Kodros denkt graag met je mee en kan je adviseren bij allerlei financiële vraagstukken.  

Het Kodros Traineeship

Op zoek naar ambitieus, vooruitstrevend en gedreven financieel talent? Bij Kodros brengen wij talenten de kennis en vaardigheden bij die ze tijdens hun opleiding niet leren, maar wél nodig hebben op de werkvloer. Van specifieke vaardigheden als gemeentefinanciën tot de ontwikkeling van competenties.

Freelance

Direct financials gezocht voor een korte opdracht? Dan bieden wij een uitkomst. Neem contact met ons op en binnen 48 uur presenteren wij de beste zelfstandige financial voor jouw opdracht.

Financials

Vinden. Verbinden. Ontwikkelen.

Waarom kies je voor Kodros?

Verjongen

Kodros leidt financials op. Wij leiden talent op voor een financiële rol bij een gemeente. Vakinhoud én competenties afgestemd op de vraag van gemeenten. Daarmee dragen wij bij aan het verjongen van gemeenten.

Transparant

De werkwijze van Kodros is zeer transparant. Kodros denkt in (creatieve) oplossingen, waarbij de gemeente en de financial centraal staan.

Betrouwbaar

Wij hebben meer dan 20 jaar kennis en ervaring bij gemeenten. Kodros gaat niet voor de snelle oplossing, maar voor kwaliteit en de lange termijn.

Focus

Kodros focust zich 100% op gemeenten.

Flexibele oplossingen

Je kunt kiezen voor werving en selectie of voor de inzet van interim professionals. Ook bieden wij een traineeship waarbij werken en leren wordt gecombineerd. Dit laatste houdt een vakinhoudelijk opleidings- en ontwikkelingstraject in. Na afloop van het traject kan de financial kosteloos overgenomen worden.

Regionaal

Kodros biedt financials uit de eigen regio aan.

Wij verbinden financials aan gemeenten. Dat doen wij via eigentijdse werving, of de inzet van interim professionals.

Contact

Kodros

Kerkenbos 1075V

6546 BB Nijmegen

085-2500342

info[@]kodros.nl

Menu

Professionals

Opdrachtgevers

Over Kodros

Vacatures

Diensten

Werving en selectie

Interim professionals

Advies

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?