085-2500342 info@kodros.nl

 

 

Opdrachtgevers

Je bent op zoek naar een financial met kennis van gemeentefinanciën.

Wij verbinden financials aan jouw gemeente.

Dat doen wij via eigentijdse werving, en de inzet van interim professionals met ervaring.

“Ik kijk zeer positief terug op de samenwerking. Er was van begin af aan een klik met zowel Kodros als de kandidaat. Kodros heb ik ervaren als een betrokken bureau, gericht op de relatie. Mede daardoor hebben wij een goed resultaat weten te behalen. Eigenlijk boven verwachting.” 

T. Hemelman
Gemeente Berkelland/Sociale Dienst Oost Achterhoek.

Wat doet Kodros?

1

Werving & Selectie

Kodros heeft een eigentijdse manier van werven. De dienstverlening is zeer transparant en dat voorkomt verrassingen achteraf.

2

Interim professionals

Kodros beschikt over direct inzetbare medewerkers: Young professionals en financials met ervaring. Daarnaast leiden wij financieel talent op: vakinhoud en competenties afgestemd op de behoefte van gemeenten.

3

Advies

Wij adviseren gemeenten bij complexe vraagstukken op het gebied van organisatie en beleid.

Traineeship financials

Ons gedegen opleidingstraject is gefocust op gemeentefinanciën en ontwikkeling van competenties van financials. De financial behaalt diverse certificaten en heeft vervolgens aantoonbaar bewijs dat hij/zij gekwalificeerd is om als financial bij een gemeente aan de slag te gaan. De financial is hierdoor snel op niveau en kan zijn/haar geleerde kennis direct toepassen bij de gemeente.
Het persoonlijk ontwikkelingstraject met trainingen gericht op competenties zorgt ervoor dat de financial ook de juiste communicatieve vaardigheden in huis heeft. Kodros richt zich op het ontzorgen van het werving- en selectieproces van financials bij gemeenten.

1

Werving

Kodros vindt een gedreven financial die interesse toont om zich verder te ontwikkelen in gemeentefinanciën.

2

Opleiding

Kodros leidt op. De financial geven wij een opleidingstraject in gemeentefinanciën en een persoonlijk ontwikkelingstraject met trainingen gericht op specifieke competenties. Daarna zijn de financials direct inzetbare medewerkers.

3

Begeleiding

De financial wordt persoonlijk begeleid door Kodros. Leren wordt gecombineerd met werken, via detachering.

4

Lage risico's

Is de financial niet meer weg te denken uit de organisatie? Dat komt goed uit. Je kunt de financial kosteloos overnemen na de periode van detachering.

5

Betrokken

Kodros blijft betrokken bij de verdere ontwikkeling van de financial. De financial krijgt een coach die hem/haar individueel begeleidt. 

Financials

Vinden. Verbinden. Ontwikkelen.

Waarom Kodros?

Verjongen

Kodros leidt financials op. Wij leiden talent op voor een financiële rol bij een gemeente. Vakinhoud én competenties afgestemd op de vraag van gemeenten. Daarmee dragen wij bij aan het verjongen van gemeenten.

Transparant

Kodros werkwijze is zeer transparant. Kodros denkt in (creatieve) oplossingen waarbij de gemeente en de financial centraal staan.

Betrouwbaar

Wij hebben meer dan 20 jaar kennis en ervaring bij gemeenten. Kodros gaat niet voor de snelle oplossing, wij gaan voor kwaliteit en lange termijn relaties. De gemeente kiest met Kodros voor de lange termijn.

Focus

Kodros focust zich 100% op gemeenten.

Flexibele oplossingen

Je kunt kiezen voor werving en selectie, of de inzet van interim professionals. Ook hebben wij een traineeship waarbij werken en leren wordt gecombineerd. Dit laatste houdt een vakinhoudelijk opleidings- en ontwikkelingstraject in. Na afloop van het traject kan de financial kosteloos overgenomen worden.

Regionaal

Kodros biedt financials uit de eigen regio aan.

Hoe kan Kodros mij helpen?

Je kunt het contactformulier invullen of direct contact opnemen met Jan-Joost Liebregt via j.liebregt@kodros.nl of 06 40 06 37 50.

Wij verbinden financials aan gemeenten. Dat doen wij via eigentijdse werving, of de inzet van interim professionals.

Contact

Kodros

Kerkenbos 1077Q

6546 BB Nijmegen

085-2500342

info@kodros.nl

Menu

Professionals

Opdrachtgevers

Over Kodros

Vacatures

Diensten

Werving en selectie

Interim professionals

Advies