085-2500342 info@kodros.nl

 

Kodros helpt lokale overheden met het effectief en duurzaam oplossen van personele vraagstukken op de financiële functie.

Neem direct contact op

Werving & selectie

Kodros heeft een unieke, eigentijdse wervingstechniek ontwikkelt met oog voor persoonlijke aandacht. Onze transparantie en betrokkenheid creëren maximaal resultaat met minimale inspanning voor gemeenten. Je kiest voor Kodros als je op zoek bent naar een lange termijn partner in de werving van financials voor jouw gemeente. Waarom kiezen voor Kodros?  Kodros focust zich alleen op financials. Wij zijn geheel gericht op alleen lokale overheden.  Onze werkwijze is gedegen en gericht op het leveren van kwaliteit. Bovendien verlenen wij diensten ook nadat de kandidaat is toegetreden tot de gemeente. Hiermee stemt de dienstverlening af op onze visie om als lange termijn partner van gemeenten te fungeren.

Interim financials

Op zoek naar finance professionals voor het tijdelijk versterken van jouw financiële team?  De financials van Kodros zijn direct inzetbaar. Je kunt de financials van Kodros inzetten voor het invullen van tijdelijke bezettingsproblemen of als antwoord op implementatievraagstukken binnen jouw financiële team. De interim financial van Kodros beschikt in ieder geval over de volgende kwaliteiten: hij of zij is deskundig, creatief, communicatief, verbindend, en resultaatgericht. Kort gezegd, wij zorgen binnen 48 uur voor  passende kandidaten. Wat rest is een klikgesprek, voordat ze aan de slag kunnen.

Strategisch advies

Sta je voor grote uitdagingen op het gebied van financiën en bedrijfsvoering? Leiden bestuurlijke en maatschappelijke wensen, wettelijke ontwikkelingen en beheersingsvraagstukken tot nieuwe financiële taakstellingen van de gemeente?  Een omvangrijk beroep vanuit het Sociaal Domein, een veranderende rol en de verder gaande digitalisering hebben zijn effect op de financiële functie. Kodros denkt graag met je mee en kan je adviseren op tal van financiële vraagstukken.

Het Kodros Traineeship

Op zoek naar ambitieus, vooruitstrevend en gedreven financieel talent? Bij Kodros brengen wij talenten de kennis en vaardigheden bij die ze tijdens hun opleiding niet leren, maar wél nodig hebben op de werkvloer. Van specifieke vaardigheden als gemeentefinanciën tot de ontwikkeling van competenties. Het persoonlijk ontwikkelingstraject met trainingen gericht op competenties zorgt ervoor dat de financial ook de juiste communicatieve vaardigheden in huis heeft. Zodra ze er klaar voor zijn, gaan ze bij jouw gemeente aan het werk. Fulltime, via detachering. Wij nemen dus de werkgeversrisico’s voor onze rekening en jij hoeft geen personeel te zoeken.

Freelance

Direct financials gezocht voor een korte opdracht? Dan bieden wij een uitkomst. Neem contact met ons op en binnen 48 uur presenteren wij de beste zelfstandige financial voor jouw opdracht.

Financials

Vinden. Verbinden. Ontwikkelen.

Waarom kies je voor Kodros?

Verjongen

Kodros leidt financials op. Wij leiden talent op voor een financiële rol bij een gemeente. Vakinhoud én competenties afgestemd op de vraag van gemeenten. Daarmee dragen wij bij aan het verjongen van gemeenten.

Transparant

Kodros werkwijze is zeer transparant. Kodros denkt in (creatieve) oplossingen waarbij de gemeente en de financial centraal staan.

Betrouwbaar

Wij hebben meer dan 20 jaar kennis en ervaring bij gemeenten. Kodros gaat niet voor de snelle oplossing, wij gaan voor kwaliteit en lange termijn relaties. De gemeente kiest met Kodros voor de lange termijn.

Focus

Kodros focust zich 100% op gemeenten.

Flexibele oplossingen

Je kunt kiezen voor werving en selectie, of de inzet van interim professionals. Ook hebben wij een traineeship waarbij werken en leren wordt gecombineerd. Dit laatste houdt een vakinhoudelijk opleidings- en ontwikkelingstraject in. Na afloop van het traject kan de financial kosteloos overgenomen worden.

Regionaal

Kodros biedt financials uit de eigen regio aan.

Wij verbinden financials aan gemeenten. Dat doen wij via eigentijdse werving, of de inzet van interim professionals.

Contact

Kodros

Kerkenbos 1077Q

6546 BB Nijmegen

085-2500342

info@kodros.nl

Menu

Professionals

Opdrachtgevers

Over Kodros

Vacatures

Diensten

Werving en selectie

Interim professionals

Advies