Kodros verbindt financials aan gemeenten.

Werving en Selectie financials voor gemeenten

Ben je op zoek naar een partner voor de werving en selectie van financials voor jouw gemeente? Wil je kwaliteit, en persoonlijk geholpen worden? Dan is de Kodros – specialist in de werving en selectie financials voor gemeenten de oplossing. Laten we samen kijken hoe onze werving en selectie van financiële medewerkers voor de gemeentelijke overheid jouw organisatie kan helpen!

Wat is werving en selectie financials voor gemeenten?

Gemeenten die vast financieel personeel nodig hebben, maar geen tijd of capaciteit hebben om zelf op zoek te gaan naar geschikte kandidaten, kunnen gebruik maken van werving en selectie dienstverlening van Kodros voor het vinden van financials voor gemeenten. Hiermee besteed je het vinden van financials voor gemeenten uit Kodros.

Voorbeelden van situaties wanneer werving en selectie financials voor gemeenten van toepassing kan zijn:

 • Je op zoek bent naar vast personeel
 • Je hebt hulp nodig bij het vinden van het juiste specialistische profiel
 • Je wilt advies ontvangen over het juiste profiel
 • Je hebt geen tijd voor een uitgebreide werving en selectie procedure

Hoe werkt werving en selectie financials voor gemeenten via Kodros?

Ons werving- en selectieproces voor financiële functies bij gemeenten is gericht op het snel vinden van de beste kandidaat. Hoewel we streven naar snelheid en efficiëntie, staat kwaliteit altijd voorop. Daarom doorlopen we samen de selectieprocedure om indien nodig bij te sturen in onze zoektocht. In dit artikel leggen we je uit hoe ons werving- en selectieproces voor financiële functies bij gemeenten werkt in 7 stappen:

 1. Vacature: Je plaatst jouw vacature bij ons en wij verzamelen informatie over jouw gemeente, de functievereisten en specifieke wensen. Daarnaast doen we ook een cultuurcheck om ervoor te zorgen dat er een goede match is. Deze informatie gebruiken we om een aantrekkelijke vacaturetekst op te stellen die het verhaal van jouw gemeente en de vacature goed overbrengt.
 2. Publicatie: Wij verspreiden de vacature via verschillende kanalen, waaronder onze database en andere bronnen. Daarnaast zoek we actief naar geschikte kandidaten, inclusief ‘latente kandidaten’ die niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan maar wel geïnteresseerd kunnen zijn.
 3. Selectie: We selecteren geschikte kandidaten en voeren interviews met hen. Daarmee willen we graag weten wat hen drijft, hun talenten en waar ze het beste tot hun recht komen. Daarnaast kijken we of er een goede match is met de organisatiecultuur. We stemmen ook af op de wensen en verwachtingen van de kandidaten.
 4. Uitnodigen en voorstellen van kandidaten: We selecteren 2 of meer geschikte kandidaten, afhankelijk van jouw wensen en de beschikbaarheid op de arbeidsmarkt, en stellen ze aan je voor.
 5. Sollicitatiegesprekken: We bereiden zowel de kandidaat als jou voor op het sollicitatiegesprek. We plannen het gesprek in en volgen de voortgang ervan. Op basis van feedback maken we een keuze tussen afwijzing of het maken van een vervolgafspraak.
 6. Aanstelling van de kandidaat: We informeren zowel jou als de kandidaat over de aanstelling en maken afspraken over de arbeidsvoorwaarden.
 7. Begeleiding van de aangestelde kandidaat: Na aanstelling houden we een evaluatie na de eerste werkweek. We bespreken ook eventuele verdere begeleidingsbehoeften.

Waarom kiezen voor ons deskundig werving- en selectieproces voor financiële functies bij gemeenten?

We hebben uitgebreide ervaring, kennis en een groot netwerk om je te helpen bij het vinden van de juiste financiële medewerkers voor gemeenten. Wat we bieden:

 • Het grootste aanbod aan kandidaten
 • Landelijke actieve dienstverlening
 • Kennis van de gemeentelijke sector
 • Een vast contactpersoon

Vind de beste financiële talenten voor jouw gemeentelijke team

Als je op zoek bent naar getalenteerde financiële professionals voor jouw team bij de gemeente, kun je rekenen op onze expertise:

 • Kennis van financiële functies en de gemeentelijke markt
 • Gegarandeerde vervulling van jouw vacature
 • Transparante prijzen
 • Begeleiding en opleiding van talent na de werving

Tijdelijke inhuur of een vaste medewerker? Vul de checklist in

Als je twijfelt tussen het aannemen van een vaste medewerker of tijdelijke inhuur, hebben we een checklist opgesteld om je te helpen bij het maken van deze belangrijke keuze. De checklist bevat onder andere vragen over formatie, schaarste van het profiel, specifieke kennis en talent, vervangbaarheid en duur van het invullen van de vacature.

Wat zijn de kosten voor werving en selectie voor financiële functies bij gemeenten?

De kosten kunnen variëren afhankelijk van jouw specifieke behoeften. We bepalen het tarief nadat we alle wensen hebben besproken. Het samenwerken met ons brengt beperkte risico’s en kosten met zich mee; je betaalt pas wanneer we daadwerkelijk aan de slag gaan.

Neem contact met ons op voor een offerte

Waar vind je ons?

Onze medewerkers zijn specialisten op het gebied van gemeentelijke overheid in verschillende regio’s in Nederland. We opereren landelijk maar kunnen lokaal uitstekende diensten leveren. We werven en selecteren financials voor gemeenten overal in Nederland.

Aan de slag met werving en selectie voor financiële functies bij gemeenten

Op zoek naar een partner voor de werving en selectie van een financiële functie voor jouw team financiën? We vinden de juiste kandidaat voor jou.

“Ik heb Kodros leren kennen als een bijzonder bureau. De persoonlijke en betrokken benadering spreekt mij erg aan. Dankzij het grote netwerk van Kodros nu werkzaam bij een gemeente met als aandachtsgebied het sociaal domein.”
Frank
Senior Financieel Adviseur

De 4 stappen naar jouw nieuwe baam

1. Sollicitatie

Jij solliciteert op één van onze vacatures of je kiest voor een open sollicitatie.

2. Kennismaking

Wij zijn benieuwd naar de persoon achter het cv! Daarom maken we graag kennis met jou.

3. Sollicitatiegesprek

Er wordt een tweetal sollicitatiegesprekken bij onze opdrachtgevers gepland. Deze vinden op locatie of online plaats.

4. Contract

Zijn de opdrachtgever en jij enthousiast na de gesprekken? Dan krijg je een arbeidsovereenkomst aangeboden. 

Waarom kies je voor Kodros?

× Hoe kan ik je helpen?