Kodros verbindt financials aan gemeenten.

Kodros finance professionals

Kennis van de financiële functies én de gemeentelijke markt

Kodros helpt gemeenten in het vinden van financials die structureel of tijdelijk ingezet kunnen worden. Het draagt bij aan het effectief en duurzaam oplossen van personele vraagstukken op het gebied van de financiële functie van gemeenten.

Onze bedrijfscultuur

Inwoners van Griekenland gaan voor persoonlijke relaties, zijn betrokken bij elkaar, geven de voorkeur aan face-to-face contact en doen zaken vanuit een lange termijn gedachte. Kodros is opgericht vanuit deze overtuigingen. Partnerschap, focus en maatwerk staan bij ons hoog in het vaandel. Wij denken klantgericht, zijn initiatiefrijk, eerlijk en willen het altijd beter doen dan gisteren. Het resultaat? Het realiseren van jouw ambitie om personeelsbezetting sterk te houden en te revitaliseren. Dit doen we niet via de gebaande paden, maar middels een unieke, eigentijdse wervingstechniek.

Bij Kodros stappen we graag uit onze comfortzone. Dit is volgens ons de beste manier om iets nieuws te leren en om het beter te doen dan voorheen. Bang om fouten te maken zijn we niet, want onze wil om te leren, overstijgt de angst om kritiek te krijgen of fouten te maken. Daarom geven en ontvangen we graag feedback van elkaar.

Waarom werken bij Kodros?

Bij Kodros hebben we de overtuiging dat je als individu sneller gaat, maar als team verder komt. Het werken bij Kodros houdt daarom in dat je veel ondersteuning, coaching en constructieve feedback ontvangt, als onderdeel van je persoonlijke ontwikkelingstraject. Wij vinden het belangrijk dat je kunt groeien in je werk en bieden daarom volop ruimte voor ondernemerschap en je eigen ideeën binnen een snelgroeiende organisatie.

Continu ontwikkelen

Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk aspect binnen Kodros. Daarom leveren wij de juiste begeleiding en coaching. Je krijgt frequent trainingen om jezelf te verbeteren. Bovendien bieden wij alles wat jij nodig hebt om jouw ontwikkeling mogelijk te maken. Op deze manier ontwikkelen we ons continu. Enthousiast geworden? Reageer op een van onze vacatures en word onderdeel van ons team.

Persoonlijkheid & Openheid

Bij Kodros vinden wij het belangrijk dat je zo veel mogelijk uit je eigen leerproces haalt. Daarom geven we collega´s de vrijheid en ruimte. Wij communiceren open en transparant met onze medewerkers en managen al onze verwachtingen. Dat is de basis voor een succesvolle samenwerking!

Kom je ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar professionals die ons helpen gemeenten te matchen met de perfecte kandidaat. Bekijk de openstaande vacatures. 

Onze kernwaarden

Uit onze mindset vloeien onze drie kernwaarden voort. Deze waarden zie je terug in ons gedrag en in de omgang met elkaar.

Werken als een team

Wij laten iedereen in zijn waarde en communiceren open en transparant met elkaar. We gunnen elkaar successen en vieren die met elkaar. We weten elkaars kwaliteiten te ontdekken en versterken elkaar daardoor. Bovendien zijn we nooit uitgeleerd en staan we altijd open voor feedback. Samen vormen we een netwerk van betrokken professionals.

Werken vanuit relatie

Dat betekent persoonlijk contact, bouwen aan vertrouwen en een goed gevoel voor jouw knelpunten en wensen. We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om de matches nog beter aan te laten sluiten op de behoeften van het team financiën van jouw gemeenten.

Werken met passie

Wij houden van ons werk en focussen ons niet alleen op het eindresultaat, maar ook op de weg ernaartoe. Wij zorgen voor goede resultaten, mede door een goede voorbereiding. Ons motto: financials bij elkaar brengen, elkaar uitdagen, inspireren en van elkaar leren. We delen in vertrouwen openlijk ideeën en stellen elk individu in staat om thuis en op het werk een positieve impact te hebben.

De 3 stappen naar jouw nieuwe baan bij Kodros

1. Sollicitatie

Jij solliciteert op één van onze vacatures of je kiest voor een open sollicitatie. Onze consultants bekijken jouw cv en nemen contact met je op.

2. Kennismaking

Wij zijn benieuwd naar de persoon achter het cv! Daarom maken we graag kennis met jou. Dit doen we in een of twee persoonlijke gesprekken. Dit gesprek vindt plaats bij ons op kantoor of via een video-call.

3. Contract!

Zijn wij beiden enthousiast na de gesprekken? Dan krijg je een arbeidsovereenkomst aangeboden. We stemmen samen jouw startdatum af. Gefeliciteerd, je hebt een nieuwe baan!

Team

Jan-Joost Liebregt

Directeur

Jeroen de Wit

Senior Consultant

Andey Schaap

Consultant

Anniek Smolders

Consultant

David Palsma

Consultant

Loretta de Boer

Consultant

Julia Mecking

HR Adviseur

Ineke Kremers

Ineke Kremers

Officemanager

Suzan Roters

Projectassistent

Sjoerd Groenendaal

Financieel Adviseur

Jelmer van den Bos

Financieel Consulent 

Christine de Munck

Financieel Adviseur

Gita Hendrich

Financieel Adviseur

Ria Davelaar

Financieel Adviseur

Ingeborg van Haagen

Financieel Adviseur

Joris Hartjes

Financieel Adviseur

Geert Geurts

Financieel Adviseur

Versterk jij ons team?

Neem vrijblijvend contact met ons op

× Hoe kan ik je helpen?