Kodros verbindt financials aan gemeenten.

Werving en Selectie Bureau

Bent je op zoek naar geschikte kandidaten voor jouw financiële vacatures? Dan is het inschakelen van een professioneel werving en selectie bureau, zoals Kodros, de juiste keuze. Wij kunnen jouw helpen bij het vinden van de beste kandidaten die perfect aansluiten bij jou cultuur en functie-eisen. 

Heeft jouw gemeentelijke organisatie hulp nodig in werving of selectie van financieel personeel? Neem direct contact met ons op of bel met Nancy 085-2500342.

Werving en Selectie Bureau: Voordelen

Een werving en selectie bureau kan van onschatbare waarde zijn voor jouw gemeentelijke organisatie die op zoek zijn naar nieuwe talenten om hun team te versterken. Wij bij Kodros, hebben de kennis, ervaring en middelen om het wervingsproces efficiënter en effectiever te maken. In dit artikel zullen we de voordelen van het werken met een werving en selectie bureau bespreken. 

 • Gespecialiseerde expertise:

  Een van de belangrijkste voordelen van het inschakelen van een werving en selectie bureau is de gespecialiseerde expertise die wij bieden. We hebben jarenlange ervaring in het identificeren, aantrekken en selecteren van geschikte kandidaten voor diverse financiële functies. Wij begrijpen de specifieke eisen en vereisten van verschillende gemeenten, waardoor wij in staat zijn om snel hoogwaardige talenten te vinden. 
 • Tijdsbesparing:

  Het wervingsproces kan zeer tijdrovend zijn, vooral als je zelf op zoek moet gaan naar potentiële kandidaten. Door samen te werken met ons kun je deze taak uitbesteden aan professionals die hierin gespecialiseerd zijn. Wij nemen het hele proces uit handen, zoals het schrijven van vacatures, het screenen van cv’s en het voeren van sollicitatiegesprekken. Dit bespaart jou en je team waardevolle tijd die je kunt besteden aan andere belangrijke taken. 
 • Toegang tot een uitgebreid netwerk:

  Werving en selectie bureaus, zoals Kodros, hebben een uitgebreid netwerk van professionals in verschillende vakgebieden. We hebben toegang tot databases met gekwalificeerde kandidaten die mogelijk niet openstaan voor openbare vacatures. Hierdoor vergroot je de kans om talentvolle kandidaten te vinden die anders misschien aan je zouden zijn voorbijgegaan. 
 • Kostenbesparing:

  Hoewel het inschakelen van een werving en selectie bureau kosten met zich meebrengt, kan het op de lange termijn juist kostenbesparend zijn. Het aantrekken van ongeschikte kandidaten kan leiden tot dure fouten, zoals verloop of slechte prestaties. Bij Kodros helpen wij met het minimaliseren van deze risico’s door ervoor te zorgen dat alleen geschikte kandidaten worden voorgesteld. 
 • Hogere kans op succes:

  Door samen te werken met ons, een werving en selectie bureau, vergroot je de kans op succes bij het vinden van de juiste kandidaat. We hebben expertise in het afstemmen van de vaardigheden, ervaring en persoonlijkheid van kandidaten op de behoeften van jouw organisatie. Hierdoor ben je beter in staat om de juiste persoon voor de job te vinden en de kans op een succesvolle match te vergroten.

Wil je meer informatie over ons werving en selectie proces? Neem dan contact met ons op of bel met Nancy 085 250 03 42

Werving en Selectie Bureau: Goede Match

Een goede match tussen werkgever en werknemer is essentieel voor het succes van een organisatie. Wij bij Kodros begrijpen dit en streeft naar het vinden van de juiste persoon voor de juiste functie. Door zorgvuldig te kijken naar de ervaring, vaardigheden en persoonlijkheid van kandidaten, kunnen wij een weloverwogen keuze maken.   

Daarnaast kan een werving en selectie bureau, zoals Kodros, ook advies geven over arbeidsmarktontwikkelingen en salarisinformatie. Zo kun jij als werkgever altijd up-to-date blijven en uw aanbod aantrekkelijk houden voor potentiële kandidaten. 

Benieuwd naar onze aanpak, neem contact op met Nancy 085 250 03 42. Bekijken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Werving en Selectie bureau: Zoeken

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar werving en selectie bureau, is het belangrijk om research te doen. Kijk naar ervaring, track record en specialisaties. Ga na of ze bekend zijn met jouw branche en of ze in staat zijn om aan uw specifieke behoeften te voldoen. 

Een goed werving en selectie bureau zou ook transparant moeten zijn over hun werkwijze en tarieven. Het is belangrijk dat er heldere communicatie is gedurende het proces, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen? Neem contact met ons op. 

Afsluitend

Een werving en selectie bureau kan een waardevolle partner zijn bij het vinden van de beste kandidaten voor uw organisatie. Ze nemen de tijdrovende taak van werven uit handen, stellen alleen geschikte kandidaten voor en zorgen voor een goede match tussen werkgever en werknemer. Doe onderzoek naar verschillende bureaus en kies degene die het beste past bij uw behoeften. 

Benieuwd of Kodros inderdaad de juiste partij voor jouw gemeentelijke organisatie is? Neem contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

 

“Ik heb Kodros leren kennen als een bijzonder bureau. De persoonlijke en betrokken benadering spreekt mij erg aan. Dankzij het grote netwerk van Kodros nu werkzaam bij een gemeente met als aandachtsgebied het sociaal domein.”
Frank
Senior Financieel Adviseur

De 4 stappen naar jouw nieuwe baam

1. Sollicitatie

Jij solliciteert op één van onze vacatures of je kiest voor een open sollicitatie.

2. Kennismaking

Wij zijn benieuwd naar de persoon achter het cv! Daarom maken we graag kennis met jou.

3. Sollicitatiegesprek

Er wordt een tweetal sollicitatiegesprekken bij onze opdrachtgevers gepland. Deze vinden op locatie of online plaats.

4. Contract

Zijn de opdrachtgever en jij enthousiast na de gesprekken? Dan krijg je een arbeidsovereenkomst aangeboden. 

Waarom kies je voor Kodros?

× Hoe kan ik je helpen?