Kodros verbindt financials aan gemeenten.

Financieel medewerker intern

Wij zijn Kodros en op zoek naar een nauwkeurig en analytisch persoon die in de functie van Financieel Medewerker ons team komt versterken. Kodros finance professionals is een bedrijf met vernieuwende plannen voor het duurzaam invullen van financiële posities voor gemeenten. Wij gaan voor persoonlijke relaties, zijn betrokken bij elkaar, geven de voorkeur aan face-to-face contact en doen zaken vanuit een lange termijngedachte.

Omschrijving functie
Als Financieel Medewerker ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van financiële administratie, waaronder het verwerken van inkomsten, uitgaven, facturen, betalingen en bankafschriften.  Je controleert de cijfers, boekingen en financiële documenten, en houdt de debiteuren- en crediteurenadministratie bij. Je assisteert bij het opstellen van budgetten en het bewaken van de financiële prestaties ten opzichte van deze budgetten. Daarnaast analyseer je de financiële gegevens om trends te identificeren, financiële prestaties te beoordelen en aanbevelingen te doen voor verbetering. Ook kun je gemakkelijk met financiële systemen en software werken voor het bijhouden van boekhouding, rapportage en analyse. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening naar onze kandidaten en klanten en zorgen goed voor ze. Intrinsieke interesse in mensen is dus een kwaliteit die bij Kodros belangrijk is.

Wie zoeken wij?
Als Financieel Medewerker werk je nauw samen met de boekhouder en salarisadministrateur, ben je nauwkeurig, sterk in het organiseren van je werkzaamheden en weet je de juiste prioriteit te leggen. Je bent een teamplayer die stressbestendig kan zijn als er meerdere dingen tegelijkertijd op je afkomen en kunt gemakkelijk problemen oplossen door je analytisch vermogen. Verder beschik je over de volgende eigenschappen:

 • Minimaal een MBO opleiding Financieel-Administratief Medewerker niveau 3;
 • Energiek en enthousiast ingesteld;
 • Resultaatgericht en eigenaarschap. Je ziet kansen en vindt het logisch dat “het glas half vol is”;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

 

Waarom kiezen voor Kodros?
Kodros bestaat uit een hecht team dat werkt met korte lijnen. We kennen elkaar persoonlijk en er is volop ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Jouw persoonlijke groei staat voorop. Kodros heeft een laagdrempelige, open en informele bedrijfscultuur waar er naast hard werken, ook veel gelachen wordt en teamactiviteiten zoals de vrijdagmiddagborrel, barbecue en bedrijfsbezoek essentieel zijn.

Verder bieden wij:

 • Een werkweek van minimaal 24 tot maximaal 40 uur (omvang is bespreekbaar);
 • Bij de start een maximum salaris van € 3.700,- bruto per maand afhankelijk van kennis/ervaring, o.b.v. 40-urige werkweek;
 • Een steile leercurve dankzij ondersteuning, coaching en constructieve feedback als onderdeel van je persoonlijke ontwikkelingstraject;
 • Een intern opleidingsaanbod (Kodros Academy) met diverse trainingen & opleidingen die bijdragen aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • Een uitdagende job binnen een dynamisch, jong en snelgroeiend bedrijf;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioen, vergoeding studiekosten, reiskostenvergoeding, mobiele telefoon en een laptop;
 • Laagdrempelige, open en informele bedrijfscultuur.
 • En….fijne collega`s, borrels en leuke teamuitjes

Vrijblijvend kennismaken? 

Heb je vragen over de functie of wil een keer vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op met Anniek Smolders via annieksmolders@kodros.nl  of 085 250 03 42.  Plan hier een kennismakingsgesprek in.  

Interesse in een andere functie bij Kodros, bekijk dan hier al onze interne vacatures. Lees hier meer over onze betrokkenheid bij de lokale overheid op de pagina ‘Over Kodros’.

Heb je vragen over deze functie?

Neem contact op met
Anniek Smolders

Senior Consultant

Solliciteer op de functie

Financieel medewerker intern

Solliciteer op deze functie door het sollicitatieformulier in te vullen. Wij doen ons best om binnen 2 werkdagen op je sollicitatie te reageren. 

Heb je nog vragen? 

085 250 03 42

× Hoe kan ik je helpen?