Kodros verbindt financials aan gemeenten.

Finance Vacatures

Ben je op zoek naar een uitdagende carrière in de financiële sector? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij ons vind je een breed scala aan finance vacatures die passen bij verschillende ervaringsniveaus en specialisaties. Of je nu net afgestudeerd bent of al jarenlange ervaring hebt in de financiële wereld, wij hebben de juiste vacature voor jou. Met ons uitgebreide netwerk van gemeentelijke organisaties bieden we regelmatig nieuwe en spannende mogelijkheden binnen het finance vakgebied. 

Opzoek naar finance vacatures? Bekijk dan hier onze vacatures of neem direct contact met ons op.

Finance consultant vacature: Taken

Er zijn op het gebied van finance verschillende mogelijkheden om aan de slag te gaan:

Onze finance vacatures omvatten verschillende functies, zoals: 

 • Financieel adviseur 
 • Business controller 
 • Financial controller 
 • Financieel consulent 
 • Coördinator Financiën 

We begrijpen dat elke kandidaat uniek is en andere eisen heeft. Daarom streven we ernaar om de perfecte match te vinden tussen werkgever en werknemer. We kijken niet alleen naar vaardigheden en ervaring, maar ook naar persoonlijke ambities en organisatiecultuur. Op die manier zorgen we ervoor dat je niet alleen een baan vindt, maar ook een carrière waar je echt enthousiast over bent.  

Benieuwd of wij de perfecte match voor jou kunnen vinden? Neem dan contact met ons op of bel met Nancy 085 250 03 42

Finance Vacatures: Vaardigheden en Eigenschappen

Als het gaat om finance vacatures, zijn er bepaalde vaardigheden en eigenschappen die van essentieel belang zijn. Of je nu een ervaren financieel professional bent of net begint in de financiële wereld, het hebben van deze kwaliteiten kan je helpen om succesvol te zijn in jouw carrière. 

Vaardigheden: 

 • Analytisch Denken: Een van de belangrijkste vaardigheden voor finance vacatures is het vermogen om analytisch te denken. Als financieel professional moet je in staat zijn om complexe gegevens en cijfers te analyseren, trends te identificeren en strategische beslissingen te nemen op basis van deze informatie. Het vermogen om problemen op te lossen en nauwkeurigheid in detail te waarborgen is ook cruciaal. 
 • Financiële Kennis: Een sterke kennis van financiën is een must voor elke finance vacature. Dit omvat begrip van boekhouding, budgettering, belastingwetten en financiële rapportage. Het volgen van relevante opleidingen en het bijhouden van ontwikkelingen binnen de financiële sector zal je helpen bij het vergroten van jouw financiële kennis. 
 • Communicatievaardigheden: Goede communicatieve vaardigheden zijn van onschatbare waarde in finance vacatures. Als financieel professional moet je in staat zijn om complexe financiële informatie op een begrijpelijke manier te presenteren aan niet-financiële collega’s en klanten. Daarnaast is het belangrijk om effectief te kunnen samenwerken met verschillende teams binnen een organisatie. 

Eigenschappen: 

 • Nauwkeurigheid: Nauwkeurigheid is een essentiële eigenschap voor iedereen die in de financiële wereld werkt. Het vermogen om zorgvuldig en accuraat te werken bij het verwerken van gegevens en cijfers is van groot belang, aangezien kleine fouten grote gevolgen kunnen hebben voor de financiële resultaten van een organisatie. 
 • Stressbestendigheid: Finance vacatures kunnen veeleisend zijn, vooral tijdens periodes van drukte zoals het einde van het fiscale jaar of bij fusies. Het vermogen om onder stress te presteren en deadlines te halen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het werk is daarom een waardevolle eigenschap. 
 • Integriteit: Integriteit is cruciaal in de financiële sector. Als financieel professional krijg je toegang tot vertrouwelijke gegevens en moet je ethisch handelen. Het waarborgen van de vertrouwelijkheid van financiële informatie en het volgen van de geldende wet- en regelgeving zijn essentieel om jouw geloofwaardigheid te behouden. 

Beschik jij over deze eigenschappen en vaardigheden? Bekijk onze vacatures, of neem direct contact met ons op.

Afsluitend

Wij bieden een breed scala aan finance vacatures in de financiële sector, geschikt voor zowel beginnende als ervaren professionals. We streven ernaar om de perfecte match te vinden tussen werkgever en werknemer, rekening houdend met vaardigheden, ervaring, persoonlijke ambities en organisatiecultuur. Belangrijke vaardigheden voor finance vacatures zijn analytisch denken, financiële kennis en communicatievaardigheden. Eigenschappen zoals nauwkeurigheid, stressbestendigheid en integriteit zijn ook van cruciaal belang in deze sector. Bij ons vind je niet alleen een baan, maar ook een carrière waar je enthousiast over bent. 

Ben je geïnteresseerd, bekijk dan hier onze vacatures. Wil je graag meer informatie? Neem contact met ons op of bel direct met Nancy 085 250 03 42

.

“Ik heb Kodros leren kennen als een bijzonder bureau. De persoonlijke en betrokken benadering spreekt mij erg aan. Dankzij het grote netwerk van Kodros nu werkzaam bij een gemeente met als aandachtsgebied het sociaal domein.”
Frank
Senior Financieel Adviseur

De 4 stappen naar jouw nieuwe baam

1. Sollicitatie

Jij solliciteert op één van onze vacatures of je kiest voor een open sollicitatie.

2. Kennismaking

Wij zijn benieuwd naar de persoon achter het cv! Daarom maken we graag kennis met jou.

3. Sollicitatiegesprek

Er wordt een tweetal sollicitatiegesprekken bij onze opdrachtgevers gepland. Deze vinden op locatie of online plaats.

4. Contract

Zijn de opdrachtgever en jij enthousiast na de gesprekken? Dan krijg je een arbeidsovereenkomst aangeboden. 

Waarom kies je voor Kodros?

× Hoe kan ik je helpen?