Kodros verbindt financials aan gemeenten.

Bijbaan Medewerker Business Support

Wij zijn Kodros en op zoek naar een gepassioneerd en ambitieus persoon die naast zijn studie in de functie van Medewerker Business Support ons team komt versterken.
Kodros finance professionals is een veelbelovend bedrijf met vernieuwende plannen voor het duurzaam invullen van financiële posities voor gemeenten. Waar nodig bieden wij ook tijdelijke oplossingen. Wij gaan voor persoonlijke relaties, zijn betrokken bij elkaar, geven de voorkeur aan face-to-face contact en doen zaken vanuit een lange termijngedachte.

Omschrijving functie
Als Medewerker Business Support ben je verantwoordelijk voor het bij elkaar brengen van opdrachtgevers en kandidaten. Je bent de schakel tussen lokale overheden die op zoek zijn naar financials, en professionals die open staan voor een nieuwe baan, carrièreswitch of tijdelijke opdracht. Het is jouw taak om zo goed mogelijk de match te maken. Hierin gaat kwaliteit boven snelheid. Dat betekent dat je de opdrachtgever en haar business, cultuur en HR-beleid goed begrijpt om de opdrachtgever te kunnen adviseren.

Wie zoeken wij?
Als Medewerker Business Support ben je resultaatgericht en een natuurtalent in het opbouwen van lange termijn relaties. Verder heb je een mentaliteit waarbij de klant altijd centraal staat. Ook weet jij indruk te maken met jouw commerciële scherpte en oplossend vermogen en ben jij iemand die het overzicht kan houden. Bovendien ben je stressbestending heb je een gezonde dosis ambitie. Verder beschik je over de volgende eigenschappen:

  • Een hbo/wo werk- en denkniveau;
  • Energiek en enthousiast ingesteld;
  • Resultaatgericht en ondernemerschap. Je ziet kansen en vindt het logisch dat “het glas half vol is”;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Succesvolle kandidaten zijn, naast zelfstandig en flexibel, interpersoonlijk sterk en geboren teamspelers. Zij weten hoe zij steun voor hun ideeën kunnen krijgen en hoe zij hun omgeving kunnen motiveren.

Waarom kiezen voor Kodros?
Je komt te werken in een organisatie met korte lijnen en een hecht team. Er is volop ruimte voor eigen ideeën en initiatief en je krijgt snel verantwoordelijkheden. Daarnaast is er aandacht voor jouw persoonlijke groei als professional als onderdeel van jouw persoonlijke ontwikkelingstraject. Verder bieden wij:

  • Bijbaan van 16 – 24 uur per week (omvang is bespreekbaar);
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een steile leercurve dankzij ondersteuning, coaching en constructieve feedback als onderdeel van je persoonlijke ontwikkelingstraject;
  • Een uitdagende job binnen een dynamisch, jong en snelgroeiend bedrijf;
  • Laagdrempelige, open en informele bedrijfscultuur.

Over Kodros
Kodros vindt, verbindt, en ontwikkelt finance professionals voor gemeenten. Dit doen we via werving, interim-oplossingen, training en ontmoeting. Het wervingsproces en de interim-oplossingen begeleiden wij van begin tot eind; van de aanvraag van een gemeente tot de plaatsing van een kandidaat. Kodros wordt gevormd door een jong team met een open en informele bedrijfscultuur waar, naast hard werken, ook veel gelachen wordt en teamactiviteiten zoals vrijdagmiddagborrel, en een barbecue. Kortom: een jonge, snelgroeiende organisatie met ruimte voor ontwikkeling en groei van de professionals en een prettige werksfeer.

Meer weten over de vacature?

Neem contact op met
Anniek Smolders

Senior Consultant

Geïnteresseerd in de vacature? Neem direct contact met ons op.

Solliciteer op deze functie door het sollicitatieformulier in te vullen. Wij doen ons best om binnen 2 werkdagen op je sollicitatie te reageren. 

Heb je nog vragen? 

085 250 03 42

× Hoe kan ik je helpen?