085-2500342

Teamleider Recruitment

Wij zijn Kodros en op zoek naar een ambitieuze Teamleider Recruitment voor onze binnendienst. Ben jij door jouw ervaring en ambitie, die professional die onze snelgroeiende onderneming naar een hoger plan tilt?

Kodros is een snelgroeiend bedrijf met ambitieuze plannen voor het duurzaam invullen van financiële posities voor lokale overheden. Wij gaan voor persoonlijke relaties, zijn betrokken bij elkaar, geven de voorkeur aan face-to-face contact en doen zaken vanuit een lange termijngedachte.

Omschrijving functie

Als Teamleider Recruitment ben je in afstemming met de directeur verantwoordelijk voor alle interne activiteiten van Kodros. Het hart van de binnendienst is het team recruitment. Daarnaast worden er taken uitgevoerd op de bekende terreinen secretariaat, juridische zaken, communicatie en facilitair. Samen met het team zorg je voor de optimale uitvoering en stuur je op kwaliteit. Elke dag bespreek je de individuele aandachtspunten en zet je zo nodig acties uit. Bovendien waarborg je de afstemming en communicatie tussen collega’s ten behoeve van de voortgang. Op deze manier realiseer je een professionele samenwerking binnen Kodros waarbij je zelf oppakt wat nodig is.

Wie zoeken wij?

Als Teamleider Recruitment schakel je tussen denken en doen. Je kerncompetenties liggen op het vlak van leidinggegeven en communiceren. Je bent niet bang om eisen te stellen en hebt een gezonde dosis ambitie. Verder beschik je over de volgende eigenschappen:

  • Je hebt tenminste een mbo+ niveau (bijv. HRM, Commerciële economie, Administratief, etc.);
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Kennis en/of ervaring van recruitment en/of de overheid zijn een pre;
  • Je hebt leidinggevende competenties en zo mogelijk enige ervaring.

Waarom kiezen voor Kodros?

Je komt te werken in een organisatie met korte lijnen en een hecht team. Er is volop ruimte voor eigen ideeën en initiatief en je krijgt verantwoordelijkheden. Verder bieden wij:

  • Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:
  • Een uitdagende job binnen een dynamisch, jong en snelgroeiend bedrijf;
  • Laagdrempelige, open en informele bedrijfscultuur;

Over Kodros

Kodros vindt, verbindt, en ontwikkelt financiële professionals voor lokale overheden. Dit doen we via werving, training en ontmoeting. Wij bemiddelen zowel interim financials als vaste medewerkers. Dit proces begeleiden wij van begin tot eind: van de aanvraag van een gemeente tot de plaatsing van een kandidaat. Kodros wordt gevormd door een jong team met een open sfeer waarin we elkaar feedback geven en samen successen vieren.

Teamleider Recruitment - Solliciteer direct

8 + 8 =

Meer vacatures

Recruitment Consultant

Recruitment Consultant

Als Recruitment Consultant ben je verantwoordelijk voor het bij elkaar brengen van opdrachtgevers en kandidaten. Je bent de schakel tussen ….

Lees meer
Junior Accountmanager

Junior Accountmanager

Als Junior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk van gemeenten. Dit doe je door…..

Lees meer
Projectassistent

Projectassistent

Als project assistent ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van lopende werving- en selectieopdrachten. In deze functie ..

Lees meer