085-2500342

Projectassistent

Wij zijn Kodros en op zoek naar een enthousiast en gestructureerd persoon die in de functie van Projectassistent ons team komt versterken.

Kodros is een snelgroeiend bedrijf met ambitieuze plannen voor het duurzaam invullen van financiële posities voor lokale overheden. Wij gaan voor persoonlijke relaties, zijn betrokken bij elkaar, geven de voorkeur aan face-to-face contact en doen zaken vanuit een lange termijngedachte.   

Omschrijving functie

Als projectassistent ben je verantwoordelijk voor de projectplanning en ondersteuning van lopende werving- en selectieopdrachten. In deze functie sta je nauw in contact met onze opdrachtgevers en klanten. Je bent verantwoordelijk voor het uitnodigen van kandidaten en het inplannen van selectiegesprekken. Tijdens de opdracht monitor je de voortgang en breng je opdrachtgever op de hoogte van recente ontwikkelingen. Bovendien zorg je dat alle correspondenties op het juiste moment aanwezig zijn voor dat het sollicitatiegesprek plaatsvindt. Kortom, een dynamische functie waarin jij de touwtjes in handen hebt. 

Wie zoeken wij?

Als projectassistent ben je in staat te communiceren binnen alle lagen van de organisatie zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Je kerncompetenties liggen op het vlak van resultaatgerichtheid en verantwoordelijkheid. Bovendien heb je passie voor je vak en een gezonde dosis ambitie. Verder beschik je over de volgende eigenschappen: 

  • Je hebt tenminste een afgeronde hbo-opleiding (bijv. Managementassistent, Officemanager, etc.);  
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Waarom kiezen voor Kodros?

Je komt te werken in een organisatie met korte lijnen en een hecht team. Er is volop ruimte voor eigen ideeën en initiatief en je krijgt snel verantwoordelijkheden. Verder bieden wij: 

  • Een werkweek van 24 – 40 uur (in overleg); 
  • Een steile leercurve dankzij ondersteuning, coaching en constructieve feedback als onderdeel van je persoonlijke ontwikkelingstraject;  
  • Een uitdagende job binnen een dynamisch, jong en snelgroeiend bedrijf;  
  • Laagdrempelige, open en informele bedrijfscultuur.

Over Kodros

Kodros vindt, verbindt, en ontwikkelt financiële professionals voor lokale overheden. Dit doen we via werving, training en ontmoeting. Wij bemiddelen zowel interim financials als vaste medewerkers. Dit proces begeleiden wij van begin tot eind: van de aanvraag van een gemeente tot de plaatsing van een kandidaat. Kodros wordt gevormd door een jong team met een open sfeer waarin we elkaar feedback geven en samen successen vieren.

Projectassistent - Solliciteer direct

6 + 4 =

Meer vacatures

Recruitment Consultant

Recruitment Consultant

Als Recruitment Consultant ben je verantwoordelijk voor het bij elkaar brengen van opdrachtgevers en kandidaten. Je bent de schakel tussen ….

Lees meer
Junior Accountmanager

Junior Accountmanager

Als Junior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk van gemeenten. Dit doe je door…..

Lees meer
Teamleider Recruitment

Teamleider Recruitment

Als Teamleider Recruitment schakel je tussen denken en doen. Ben jij door jouw ervaring en ambitie, die professional die onze onderneming …

Lees meer