085-2500342

Medewerker Business Support

Wij zijn Kodros en op zoek naar een gepassioneerd en ambitieus persoon die in de functie van Medewerker Business Support ons team komt versterken.  

Kodros is een snelgroeiend bedrijf met ambitieuze plannen voor het duurzaam invullen van financiële posities voor lokale overheden. Wij gaan voor persoonlijke relaties, zijn betrokken bij elkaar, geven de voorkeur aan face-to-face contact en doen zaken vanuit een lange termijngedachte.   

Omschrijving functie

Als Medewerker Business Support ben je verantwoordelijk voor het bij elkaar brengen van opdrachtgevers en kandidaten. Je bent de schakel tussen lokale overheden die op zoek zijn naar financials, en professionals die open staan voor een nieuwe baan, carrièreswitch of tijdelijke opdracht. Het is jouw taak om zo goed mogelijk de match te maken.  Hierin gaat kwaliteit boven snelheid. Dat betekent dat je de opdrachtgever en haar business, cultuur en HR-beleid goed begrijpt om de opdrachtgever te kunnen adviseren.  

Wie zoeken wij?

Als Medewerker Business Support ben je resultaatgericht en een natuurtalent in het opbouwen van lange termijn relaties. Verder heb je een mentaliteit waarbij de klant altijd centraal staat. Ook weet jij indruk te maken met jouw commerciële scherpte en oplossend vermogen en ben jij iemand die het overzicht kan houden. Bovendien ben je stressbestending heb je een gezonde dosis ambitie. Verder beschik je over de volgende eigenschappen:   

  • Een hbo/wo werk- en denkniveau; 
  • Energiek en enthousiast ingesteld; 
  • Resultaatgericht en ondernemerschap. Je ziet kansen en vindt het logisch dat “het glas half vol is”; 
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Succesvolle kandidaten zijn, naast zelfstandig en flexibel, interpersoonlijk sterk en geboren teamspelers. Zij weten hoe zij steun voor hun ideeën kunnen krijgen en hoe zij hun omgeving kunnen motiveren.  

Waarom kiezen voor Kodros?

Je komt te werken in een organisatie met korte lijnen en een hecht team. Er is volop ruimte voor eigen ideeën en initiatief en je krijgt snel verantwoordelijkheden. Daarnaast is er aandacht voor jouw persoonlijke groei als professional als onderdeel van jouw persoonlijke ontwikkelingstraject. Verder bieden wij: 

  • Een werkweek van 8 – 40 uur (aantal uur is bespreekbaar); 
  • Een steile leercurve dankzij ondersteuning, coaching en constructieve feedback als onderdeel van je persoonlijke ontwikkelingstraject;  
  • Een uitdagende job binnen een dynamisch, jong en snelgroeiend bedrijf;  
  • Laagdrempelige, open en informele bedrijfscultuur.

Over Kodros

Kodros vindt, verbindt, en ontwikkelt financiële professionals voor lokale overheden. Dit doen we via werving, training en ontmoeting. Wij bemiddelen zowel interim financials als vaste medewerkers. Dit proces begeleiden wij van begin tot eind; van de aanvraag van een gemeente tot de plaatsing van een kandidaat. Kodros wordt gevormd door een jong team met een open sfeer waarin we elkaar feedback geven en samen successen vieren. Kortom: een jonge, snelgroeiende organisatie met ruimte voor ondernemerschap en een prettige werksfeer. 

Medewerker Business Support - Solliciteer direct

3 + 9 =

Meer vacatures

Traineeship

Traineeship

In een Traineeship begeleiden wij jou naar een financiële functie bij een gemeente. Je gaat bij een gemeente in jouw buurt aan de slag en..

Lees meer
Accountmanager

Accountmanager

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk van gemeenten. Dit doe je door…..

Lees meer
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?