085-2500342

Junior Accountmanager

Wij zijn Kodros en op zoek naar een ondernemend en enthousiast persoon die in de functie van Junior Accountmanager ons team komt versterken. 

Kodros is een snelgroeiend bedrijf met ambitieuze plannen voor het duurzaam invullen van financiële posities voor lokale overheden. Wij gaan voor persoonlijke relaties, zijn betrokken bij elkaar, geven de voorkeur aan face-to-face contact en doen zaken vanuit een lange termijngedachte.  

Omschrijving functie

Als Junior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk van gemeenten. Dit doe je door contact te houden met bestaande klanten en nieuwe klanten actief te benaderen. Je werkt nauw samen met de Managing Consultant en je bent het aanspreekpunt voor de Recruitment Consultants. In deze functie word je begeleid en kun je een steile leercurve verwachten 

Wie zoeken wij?

Als Junior Accountmanager ben je een ondernemend type dat snel kan handelen en makkelijk meebeweegt met de ontwikkelingen in een groeiende organisatie. Je bent proactief en vindt het leuk om commercieel bezig te zijn. De klant is koning en je denkt dan ook graag met ze mee over de wat wij kunnen bieden. Hiervoor zet jij je uitstekende communicatieve vaardigheden en je probleemoplossend vermogen in. Verder beschik je over de volgende eigenschappen: 

  • Je volgt een relevante hbo-opleiding of hebt deze afgerond (Commerciële economie, Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, HRM, etc.); 
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; 
  • Affiniteit met gemeentes of financiën is een pré; 
  • Je vindt het geen probleem om op kantoor in Nijmegen te werken. 

Waarom kiezen voor Kodros?

Je komt te werken in een organisatie met korte lijnen en een hecht team. Er is volop ruimte voor eigen ideeën en initiatief en je krijgt snel verantwoordelijkheden. Verder bieden wij: 

  • Een (bij-)baan voor 8 – 40 uur per week met doorgroeimogelijkheden; 
  • Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden; 
  • Een uitdagende job binnen een dynamisch, jong en snelgroeiend bedrijf; 
  • Laagdrempelige, open en informele bedrijfscultuur;
  • Flexibele werktijden.  

Over Kodros

Kodros vindt, verbindt, en ontwikkelt financiële professionals voor lokale overheden. Dit doen we via werving, training en ontmoeting. Wij bemiddelen zowel interim financials als vaste medewerkers. Dit proces begeleiden wij van begin tot eind: van de aanvraag van een gemeente tot de plaatsing van een kandidaat. Kodros wordt gevormd door een jong team met een open sfeer waarin we elkaar feedback geven en samen successen vieren.

Junior Accountmanager - Solliciteer direct

14 + 6 =

Meer vacatures

Recruitment Consultant

Recruitment Consultant

Als Recruitment Consultant ben je verantwoordelijk voor het bij elkaar brengen van opdrachtgevers en kandidaten. Je bent de schakel tussen ….

Lees meer
Projectassistent

Projectassistent

Als project assistent ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van lopende werving- en selectieopdrachten. In deze functie ..

Lees meer
Teamleider Recruitment

Teamleider Recruitment

Als Teamleider Recruitment schakel je tussen denken en doen. Ben jij door jouw ervaring en ambitie, die professional die onze onderneming …

Lees meer