085-2500342 info@kodros.nl

Teammanager Financiën

Gemeente Altena

Teammanager Financiën

Vast | Financiën en bedrijfsvoering | Management | hbo/wo | 36u | Almkerk

Ben jij een ervaren teammanager met inhoudelijke kennis die ook als sparringpartner wil fungeren voor de medewerkers? En heb jij aandacht voor zowel de ontwikkeling van de teamgeest, als voor de ontwikkeling van individuele teamleden? Dan zoeken wij jou!

Wat neem je mee?
Je hebt:
- Een hbo/wo werk- en denkniveau met een financiële opleiding;
- gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen;
- ervaring als manager financiën bij een gemeente;
- ervaring en kennis van verandermanagement en leiderschapskwaliteiten;
- aandacht voor medewerkers.
Je bent:
- een stevige persoonlijkheid, een verbinder met daadkracht en een open stijl van communiceren;
- communicatief vaardig (op verschillende niveaus);
- politiek en bestuurlijk sensitief;
- ontwikkelgericht;
- een gesprekspartner voor bestuurders, directie, managementteam en medewerkers;
- een proactieve en gedreven manager die ruimte geeft waar het gaat en stuurt waar het moet.


Wat ga je doen?
De afgelopen jaren is gewerkt aan het integreren van het team Financieel Advies en het team Financieel Beheer tot één team Financiën. Dit team ontwikkelt zich verder in relatie tot elkaar en in relatie tot de organisatie. Als teammanager Financiën heb je ervaring met het aansturen van een financiële afdeling binnen een gemeente. Daarnaast:
- begeleid je een team van 25 fte;
- geef je aandacht aan de ontwikkeling van medewerkers en het smeden van een team dat op elkaar is ingespeeld;
- bied je al coachend leidinggevende de ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling; medewerkers krijgen de sturing en coaching die nodig is.


Wat krijg je?
- Schaal 13 max. €89.364,- bruto per jaar (incl. IKB) bij een fulltime aanstelling en inschaling op basis van opleiding en ervaring;
- Perspectief op een vast contract;
- Een werkweek van 36 uur;
- Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
- Een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer;
- Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je kunt opleidingen en cursussen volgen via de Altena Academie;
- Een zakelijke telefoon (iPhone) en een laptop;
- Flexibele werktijden en ruimte om thuis te werken. Je kan gebruik maken van ergonomische kantoorartikelen voor een thuiswerkplek (bruikleen);

Team Financiën
Het team Financiën is gericht op financieel advies van de organisatie en het optimaal en efficiënt uitvoeren van de financiële administratie. Daarnaast is het team gericht op het gehele financiële beheer inclusief de jaarrekening, begroting en bestuursrapportages. Het team bestaat uit 25 fte., verdeeld over Financieel Advies en Financieel Beheer.

Financieel Advies (14 fte) bestaat naast de beleidsadviseur Financiën uit zowel financieel adviseurs als business controllers. De financieel adviseurs hebben een eigen aandachtsveld. Ook de verantwoordelijkheid voor inkoop valt onder Financieel Advies. Financieel Beheer (11 fte) bestaat uit medewerkers financieel beheer en medewerkers financiële administratie.

Over de gemeente Altena
Altena is een veelzijdige en jonge gemeente op de grens van Noord-Brabant, Zuid-Holland en Gelderland. Een prachtig gebied met groen, water, innovatieve landbouw, ondernemerschap en de op één na grootste binnenvaarthaven van Nederland. We zijn een ambitieuze gemeente die zich na twee jaar doorontwikkelt. De vraagstukken voor het landelijke gebied zijn groot, daarom investeren we in nog meer kwaliteit en versterking van onze organisatie. De komende jaren gaan we een paar duizend woningen bouwen, de A27 verbreden, de binnenhaven uitbreiden én willen we een duurzame en natuurinclusieve gemeente zijn. Er is bij Altena veel ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. We vinden het belangrijk dat jij uitdaging en waardering vindt in je werk, want jouw werk doet ertoe! Samen met onze 400 bevlogen collega’s kan jij je inzetten voor de inwoners en de ondernemers van de gemeente.


Locatie
Gemeentehuis Altena
Sportlaan 170
4286 ET Almkerk

Procedure
Je kunt solliciteren tot 7 juni 2021. De eerste gesprekken vinden plaats op vrijdag 18 juni. Bekijk de procedure in hoofdlijnen hier.

Over Kodros
Kodros vindt, verbindt en ontwikkelt financials voor gemeenten. Dat doen wij via werving, training en ontmoeting. Ook kun je jezelf verder ontwikkelen als interim financial.
Samen. Groeien. Presteren. Daar gaan we voor! Samen streven we jouw dromen na door je continu uit te dagen om stappen te maken binnen de organisatie. Jij wil hard werken, continu leren en goed leren omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheidsgevoel. We helpen jou de volgende stap te zetten

Contactpersoon

Jan-Joost Liebregt

Directeur

j.liebregt@kodros.nl

06-40063750

Enthousiast geworden?

Wij verbinden financials aan gemeenten. Dat doen wij via eigentijdse werving, of de inzet van interim professionals.

Contact

Kodros

Kerkenbos 1077Q

6546 BB Nijmegen

085-2500342

info@kodros.nl

Menu

Professionals

Opdrachtgevers

Over Kodros

Vacatures

Diensten

Werving en selectie

Interim professionals

Advies