085-2500342 info@kodros.nl

Financieel Adviseur

Gemeente Baarn

Financieel Adviseur

Vast | Financiën en bedrijfsvoering | Medior | hbo | 36u | Baarn
Wat neem je mee?
Je hebt

- een afgeronde hbo/wo-opleiding;
- affiniteit met het ruimtelijke domein (waaronder volkshuisvesting, ruimtelijke ordening, vergunningverlening, en grondexploitaties) en/of dienstverlenend domein of je kan je deze kennis snel eigen maken.
- gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen.
- affiniteit met cijfers en het verhaal achter de cijfers. Werkervaring in een financiële functie bij een gemeente of overheidsorganisatie is een pré, maar niet noodzakelijk.
Je bent
- klantgericht, analytisch en communicatief vaardig;
proactief, nauwkeurig en kwaliteitsgericht;
- omgevingsbewust, ziet mogelijkheden tot verbetering en doet redactionele en cijfermatig onderbouwde verbetervoorstellen.
- in staat om in verbinding te komen met mensen en mensen in beweging te krijgen;
- in staat om verschillende belangen goed in te schatten en af te wegen iemand met eigenaarschap die tegelijkertijd ruimte aan anderen biedt;
- coöperatief, flexibel, transparant, betrouwbaar.

Wat ga je doen?
- Je bent de financieel adviseur voor budgethouders, projectleiders en management en voert periodiek budgetgesprekken;
- Je geeft financieel advies op College- en Raadsvoorstellen;
- Je draagt bij aan de totstandkoming van de planning & control producten;
- Je maakt prognoses en stelt (financiële) scenario’s op;
- Je adviseert over de financiële impact van beleidskeuzes;
- Bij het verandertraject van financiële adviesrol naar een business partner rol word je nauw betrokken en heb je proactieve inbreng;
- Je draagt zorg voor een adequate informatievoorziening naar bestuur, management en organisatie;
- Financiële en bedrijfsprocessen verbeteren en inrichten;

Wat bieden we je?
- Schaal 10 max. EUR 63.122,- bruto per jaar (incl. IKB) bij een fulltime dienstverband. De inschaling is onder andere afhankelijk van opleiding en ervaring;
- Een afwisselende functie met carrièreperspectief;
- Een aanstelling voor 1 jaar (36 u p/w) met het perspectief op een vast dienstverband;
- Flexibele arbeidstijden met de mogelijkheid om thuis te werken;

Over Gemeente Baarn
De gemeente Baarn zoekt een financieel adviseur. Bij de gemeente Baarn is ruimte voor mensen met lef en frisse ideeën. Als financieel adviseur geef je adviezen aan organisatie, management en bestuur op het gebied van bedrijfsvoering en financiën. Daarnaast zorg je voor de inrichting en uitvoering van de P&C-cyclus. De gemeente Baarn is een mensgerichte organisatie, kleinschalig, met korte lijnen en met mooie complexe financiële dossiers in de volle breedte. 

Als financieel adviseur word je verwelkomd door een team met 5 collega financieel adviseurs en een financieel applicatiebeheerder. Jouw team financieel beleid is onderdeel van team Intern Advies. Het team krijgt energie van werken in een organisatie die groot genoeg is voor uitdagend werk en klein genoeg voor korte lijnen met het gemeentebestuur, het management en de organisatie. Je hebt dus veel eigen verantwoordelijkheid. De gemeente Baarn werkt steeds meer in verbinding met de inwoners, maar ook intern met andere collega’s van verschillende vakgebieden.

De groene gemeente Baarn is een kleine stad in het hart van het land, gelegen aan de rivier de Eem. De combinatie van natuur met culturele of historische waarde is wat deze stad kenmerkt. Baarn staat ook bekend als gemeente van de voormalig Koninklijke residentie Paleis Soestdijk. In deze gemeente wonen ongeveer 25.000 mensen, voor wie jij een bijdrage levert aan een mooie plek om te wonen, werken en leven. Bij deze gemeente vind je 150 professionele betrokken collega's. Om onze ambities te verwezenlijken hebben we enthousiaste mensen nodig die bijdragen aan een transparante gemeente en die hun nek durven uit te steken voor inwoner en organisatie.

Locatie
Gemeente Baarn
Stationsweg 18
3743 EN Baarn

Sollicitatieprocedure
Benieuwd naar de sollicitatieprocedure? Bekijk de procedure hier.

Over Kodros
Kodros vindt, verbindt en ontwikkelt financials voor gemeenten. Dat doen wij via werving, training en ontmoeting. Ook kun je jezelf verder ontwikkelen als interim financial.
Samen. Groeien. Presteren. Daar gaan we voor! Samen streven we jouw dromen na door je continu uit te dagen om stappen te maken binnen de organisatie. Jij wil hard werken, continu leren en goed leren omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheidsgevoel. We helpen jou de volgende stap te zetten.

Contactpersoon

Jan-Joost Liebregt

Directeur

j.liebregt@kodros.nl

06-40063750

Enthousiast geworden?

Wij verbinden financials aan gemeenten. Dat doen wij via eigentijdse werving, of de inzet van interim professionals.

Contact

Kodros

Kerkenbos 1077Q

6546 BB Nijmegen

085-2500342

info@kodros.nl

Menu

Professionals

Opdrachtgevers

Over Kodros

Vacatures

Diensten

Werving en selectie

Interim professionals

Advies