085-2500342

Financieel Adviseur

Werkzaak Rivierenland

Financieel Adviseur

Vast | Financiën en bedrijfsvoering | Medior | hbo | 32u | Tiel

Wat neem je mee?   
Je hebt

- een hbo werk- en denkniveau; 
- ervaring in de financiële advisering (binnen de lokale overheid, is een pre); 
- gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen; 
- kennis van de relevante regelgeving (BBV en BTW), is een pre.  
Je bent 
- innovatief, zelfstandig en kunt goed prioriteren; 
- analytisch, sociaal en cijfermatig sterk; 
- goed in zelfstandig werken, en in teamverband; 
- communicatief sterk en overtuigend. 

Wat ga je doen? 
- Budgethouders en (team)managers op financieel vlak ondersteunen en adviseren. Betrokken bij bedrijfseconomische vraagstukken en draagt bij aan het behalen van de financiële doelstellingen; 
- Controleren en analyseren van de administratie, toetst op juistheid en volledigheid; 
- Meewerken aan de totstandkoming van de Planning en Control producten (o.a. jaarrekening/begroting), zoals het opstellen van financiële overzicht en het uitvoeren van tariefberekeningen. 
- Vertalen van nieuwe beleid en ontwikkelingen naar impact voor de begroting. 

Wat bieden we je?  
- Afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring word je ingeschaald in schaal 10 (maximaal € 65.608,- bruto per jaar inclusief Individueel Keuze Budget (IKB) bij een fulltime dienstverband); 
- Een aanstelling voor 15 maanden (32-36 uur per week) met een perspectief op een vast dienstverband; 
- Een hybride werkplaats, op papier in Tiel en waar nodig op locatie in Geldermalsen. 

Over Werkzaak Rivierenland
Werkzaak Rivierenland is de organisatie voor wek en inkomen in de Regio Rivierenland. Iedereen doet mee in de samenleving. Daar gelooft Werkzaak Rivierenland in. Werkzaak begeleidt mensen bij het vinden en behouden van werk. Wij versterken werkzoekenden, medewerkers en werkgever bij het ontdekken, benutten en vergroten van talenten. Als het nodig is bieden we inkomensondersteuning of werk in een aangepaste omgeving. Wij werken aan inclusiviteit en diversiteit. We doen ons werk beter als verschillende ideeën, perspectieven en achtergronden samenkomen. Een divers personeelsbestand helpt daarbij. 
 
De waarden van Werkzaak Rivierenland 
- Meedoen: Ieder mens doet mee. We geloven in een samenleving waarin iedereen de kans krijgt om mee te doen. Wij maken en houden werk bereikbaar voor zoveel mogelijk mensen, juist voor diegenen in een kwetsbare situatie. 
- Verbinden: Door de ander écht te zien en te erkennen, bouwen we bruggen. Zo verbinden we werkzoekenden en medewerkers, werkgevers en al onze partners. We zijn nieuwsgierig naar de ander en werken samen vanuit vertrouwen. Regels en systemen zijn ondersteunend, geen doel op zich.  
- Ontwikkelen: Ieder mens heeft talent. Iedereen kan leren en zich verder ontwikkelen. Wij versterken de ander bij het ontdekken, benutten en vergroten van talenten. We geven regie aan de ander waar dat kan. We proberen en leren elke dag. 

Wil je weten hoe de organisatie is ingericht? Bekijk hier het filmpje over de Werkzaak Rivierenland.

Locatie:  
Werkzaak Rivierenland  
Achterweg 2 
4001 MV Tiel 

Kennismaken
Gaat jouw hart sneller kloppen van het lezen van deze vacature? Top! Om de beste financial te vinden werken we samen met bureau Kodros. Sollicitaties lopen dan ook via hen. Solliciteer via deze link https://kodros.nl/job-detail/?jobid=1522

Inlichtingen over deze functie en procedure kun je inwinnen bij Nancy Brussel, zij is bereikbaar via nancybrussel@kodros.nl of telefonisch op 06-48713793. 

Over Kodros
Kodros vindt, verbindt en ontwikkelt financials voor (lokale) overheden. Dat doen wij via werving, training en ontmoeting. Ook kun je jezelf verder ontwikkelen als interim financial. Samen. Groeien. Presteren. Daar gaan we voor! Samen streven we jouw dromen na door je continu uit te dagen om stappen te maken binnen de organisatie. Jij wil hard werken, continu leren en goed leren omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheidsgevoel. We helpen jou de volgende stap te zetten. 

Contactpersoon

Jan-Joost Liebregt

Directeur

j.liebregt@kodros.nl

06-40063750

Enthousiast geworden?

Wij verbinden financials aan gemeenten. Dat doen wij via eigentijdse werving, of de inzet van interim professionals.

Contact

Kodros

Kerkenbos 1075V

6546 BB Nijmegen

085-2500342

info[@]kodros.nl

Menu

Professionals

Opdrachtgevers

Over Kodros

Vacatures

Diensten

Werving en selectie

Interim professionals

Advies

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?