Kodros verbindt financials aan gemeenten.

Interim medewerker financiën

Naam opdracht: Medewerker Financiën
Organisatie: Omgevingsdienst Zuidoost- Brabant 
Website organisatie: https://odzob.nl/
Startdatum: 15 maart 2023
Einddatum: 30 september 2023 
Aantal uur per week: 36 uur

Wat ga je doen? 
Je gaat
– Bijdragen aan de uitvoering van de interne financiële controle;
– Werken aan diverse administratieve werkzaamheden;
– Nauw samenwerken met collega’s.

Wat neem je mee?
Je hebt  
– een relevante opleiding op minimaal hbo-bachelor niveau;
– aantoonbare werkervaring met BBV Gemeentefinanciën;
– aantoonbare werkervaring in de afgelopen 2 jaar bij de decentrale overheid;
– werk ervaring met AO/IC (pré).
Je bent
– analytisch en een teamspeler;
– doortastend en nieuwsgierig;
– kritisch en gedreven;
– structureel en bent resultaatgericht;
– communicatief en adviesvaardig;
– assertief en klantgericht.

Waar ga je werken?
De ODZOB is één van de 29 omgevingsdiensten in Nederland. De Omgevingsdiensten zijn opgericht in 2013 o.a. naar aanleiding van de vuurwerkramp in Enschede, de brand in het Hemeltje in Volendam en de ramp in Moerdijk. Het organiseren van de vergunningverlening, het toezicht en de handhaving op het gebied van omgevingsrecht moest slimmer. Hun opgave is het zorgen voor een veilige en gezonde, fysieke leefomgeving. Dit doen ze dagelijks door in balans, samen met onze ketenpartners, 21 gemeenten en de provincie Noord-Brabant hieraan te werken. Je komt te werken in het team financiën welke op dit moment bestaat uit zes collega’s. Er heerst een informele werksfeer waarin collega’s elkaar snel kunnen vinden én leren kennen. Collega’s zijn behulpzaam en staan voor elkaar klaar. Het open en flexibele kantoorconcept draagt daar zeker aan bij. We werken zoveel mogelijk digitaal én locatie- en tijd onafhankelijk. 

Over de Omgevingsdienst Zuidoost- Brabant 
Omgevingsdienst Zuidoost- Brabant werkt aan een veilige en gezonde leefomgeving, voor iedere inwoner van onze mooie provincie. De Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant is een Gemeenschappelijke Regeling, gevormd door de gemeenten Asten, Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Deurne, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Heeze-Leende, Helmond, Laarbeek, Nuenen c.a., Oirschot, Reusel-De Mierden, Someren, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre en de provincie Noord-Brabant.  Dagelijks werken ze met enorme betrokkenheid aan veiligheid en gezondheid. Bij ons werken ruim 240 mensen, in diverse teams, met uiteenlopende expertises. Gevaarlijke stoffen bij bedrijven, asbestsanering, bouwvergunningen, welstand en monumenten, bodemverontreiniging, illegale ontgrondingen en zwemwatercontroles, vormen maar een kleine dwarsdoorsnede van waar we ons mee bezighouden. 

Locatie 
Wal 28
5601 KA Eindhoven

Heb je vragen over deze functie?

Neem contact op met Inge Haerkens

Consultant

Solliciteer op de functie

Interim medewerker financiën

Solliciteer op deze functie door het sollicitatieformulier in te vullen. Wij doen ons best om binnen 24 uur op je sollicitatie te reageren. 

Heb je nog vragen? 

085 250 03 42