Kodros verbindt financials aan gemeenten.

Interim Functioneel Beheerder SAP S4/HANA

Naam opdracht: Functioneel Beheerder SAP S4/HANA
Organisatie: Provincie Flevoland
Website organisatie: https://www.flevoland.nl/home
Startdatum: z.s.m.
Einddatum: 1 mei 2024 (12 maanden)
Aantal uur per week: 36 uur  

Wat ga je doen?  
Je gaat 
– Fungeren als spil tussen de business, de functionele inrichting van de applicaties die je beheert, en de leveranciers van deze applicaties; 
– Ondersteunen interne klanten bij functionele vragen, vertalen wensen van gebruikers naar de inrichting van de applicaties en deelnemen aan projecten die ‘jouw’ applicaties raken;
– Laten plaatsvinden van proefmutaties;
– Het opleiden van de medewerkers over SAP S4/HANA;
– Ondersteunen van de transitie van Unit4 naar SAP;
– Inregelen van de FIORI app voor rapportages.

Wat neem je mee? 
Je hebt?  

– een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau; 
– kennis van en werkervaring op het gebied van functioneel beheer van SAP S4/HANA; 
– aantoonbare werkervaring binnen de overheid op het gebied van Financiële processen.

Je bent 
– nauwkeurig; 
– analytisch;  
– communicatief sterk; 
– overtuigend; 
– een teamplayer.

Waar ga je werken? 
De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de eenheid Informatievoorziening (IV). De eenheid IV maakt onderdeel uit van de afdeling Concernzaken (CZ).

De eenheid IV is verantwoordelijk voor een goed bruikbaar, beheersbaar, veilig en betaalbaar IT-landschap van de gehele provincie. Het uitwerken van beleid, kaders en richtlijnen met betrekking tot de informatievoorziening is belegd bij de CIO-office; in dit team zijn ook adviseurs  op het gebied van Informatiebeheer opgenomen. De uitvoering is ondergebracht in uitvoerende teams, waaronder team Informatiemanagement.

Het team Informatiemanagement functioneel beheer heeft als taakveld het functioneel beheer van organisatie brede applicaties waaronder HR, FIN, Office etc.
 
Over de provincie Flevoland
Eerst zee, nu land. Dát is Flevoland. Waar ooit alleen het water van de Zuiderzee was, is nu de jongste provincie van het land te vinden. Op de voormalige zeebodem bevindt zich een aantrekkelijk woon-, werk- en recreatiegebied. Flevoland is de thuishaven voor ruim 400.000 inwoners en 595 windmolens op een oppervlakte van 2.412 km2 aan land en water. Met in totaal 6 gemeenten is Flevoland een open ruimte met strakke indeling. Die open ruimte is vooral ingericht voor landbouw: 89 duizend hectare aan grote en efficiënt ingerichte percelen. Het bedrijfsleven krijgt eveneens volop ruimte om initiatieven te nemen die dromen en ambities waar kunnen maken.

Aanvullende informatie 
– De provincie is in 2022 het project gestart voor de implementatie van SAP S4/HANA Financials (de modules FICO, FM, MM, PS en SIM). Door het vertrek van de huidige functioneel beheerder zoekt de provincie Flevoland daarom ter versterking;
– Op dit moment loopt de transitie van het huidige Unit4Financials naar de SAP modules. Vanaf 1 januari 2024 zal de SAP omgeving operationeel zijn. Vanaf 1 juli 2023 is de omgeving in beheer;
– Maandag t/m vrijdag beschikbaarheid voor de opdracht is vereist;
– Bij de uitvoering van de opdracht worden geen IT-middelen ter beschikking gesteld. Onder IT-middelen wordt verstaan: laptop en toebehoren. De opdrachtgever stelt een token ter beschikking.

Locatie  
Provinciehuis
Visarenddreef 1
???????8232 PH Lelystad

Heb je vragen over deze functie?

Neem contact op met Inge Haerkens

Consultant

Solliciteer op de functie

Interim Functioneel Beheerder SAP S4/HANA

Solliciteer op deze functie door het sollicitatieformulier in te vullen. Wij doen ons best om binnen 24 uur op je sollicitatie te reageren. 

Heb je nog vragen? 

085 250 03 42