Kodros verbindt financials aan gemeenten.

Administratief medewerker

Wij zijn Kodros en op zoek naar een assertief, gestructureerd persoon die in de functie van Administratief medewerker ons team komt versterken.
Kodros finance professionals is een veelbelovend bedrijf met vernieuwende plannen voor het duurzaam invullen van financiële posities voor gemeenten. Waar nodig bieden wij ook tijdelijke oplossingen. Wij gaan voor persoonlijke relaties, zijn betrokken bij elkaar, geven de voorkeur aan face-to-face contact en doen zaken vanuit een lange termijngedachte.

Omschrijving van de functie Administratief medewerker
Als Administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor de projectplanning en ondersteuning van lopende werving- en selectie en tijdelijke projecten. In deze functie sta je nauw in contact met alle collega’s (spin in het web) maar ook onze partners: opdrachtgevers en kandidaten. Je bent verantwoordelijk voor het plannen van afspraken tot het verwerken van declaraties,… Jij zorgt dat iedereen vlot door kan werken!
Je helpt mee op het gebied van planning, financiën en communicatie. Bijvoorbeeld het bijhouden van social media, beheren van projecten (doorvoeren wijzigingen: uurtarieven, verlengingen, facturatie referenties) maar ook opstellen van overeenkomsten. Kortom, een afwisselende functie waarin jij nauw samenwerkt met jouw collega’s en onze partners.

Wie zoeken wij?
Je kunt schakelen tussen verschillende taken, bent klantgericht, secuur en communiceert duidelijk. Verder is het van belang dat je samenwerkingsgericht bent en een flexibele houding hebt. Ook beschik je over de volgende eigenschappen:

  • Een mbo/hbo werk- en denkniveau;
  • Secuur ingesteld;
  • Resultaatgericht en eigenaarschap. Je ziet kansen en vindt het logisch dat “het glas half vol is”;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;


Waarom kiezen voor Kodros?

Je komt te werken in een organisatie met korte lijnen en een hecht team. Er is volop ruimte voor eigen ideeën en initiatief. Waarbij je snel verantwoordelijkheden krijgt. Daarnaast is er aandacht voor jouw persoonlijke groei als Administratief medewerker als onderdeel van jouw persoonlijke ontwikkelingstraject. Verder bieden wij:

  • Een werkweek van 16 – 40 uur (omvang is bespreekbaar);
  • Minimaal €2.000,- en maximaal EUR 3.500,- bruto per maand afhankelijk van kennis/ervaring, op basis van 40 uur per week;
  • Een steile leercurve dankzij ondersteuning, coaching en constructieve feedback als onderdeel van je persoonlijke ontwikkelingstraject;
  • Een uitdagende job binnen een dynamisch, jong en snelgroeiend bedrijf;
  • Laagdrempelige, open en informele bedrijfscultuur.


Over Kodros

Kodros vindt, verbindt, en ontwikkelt finance professionals voor gemeenten. Dit doen we via werving, interim-oplossingen, training en ontmoeting. Het wervingsproces en de interim-oplossingen begeleiden wij van begin tot eind; van de aanvraag van een gemeente tot de plaatsing van een kandidaat. Kodros wordt gevormd door een jong team met een open en informele bedrijfscultuur waar, naast hard werken, ook veel gelachen wordt en teamactiviteiten zoals vrijdagmiddagborrel, en een barbecue. Kortom: een jonge, snelgroeiende organisatie met ruimte voor ontwikkeling en groei van de professionals en een prettige werksfeer.

Kijk ook op www.kodros.nl of neem telefonisch contact met Nancy Brussel op via op 085 250 03 42 of per mail via nancybrussel@kodros.nl

Heb je vragen over deze functie?

Neem contact op met Nancy Brussel

Senior Consultant

Solliciteer op de functie

Administratief medewerker

Solliciteer op deze functie door het sollicitatieformulier in te vullen. Wij doen ons best om binnen 2 werkdagen op je sollicitatie te reageren. 

Heb je nog vragen? 

085 250 03 42

× Hoe kan ik je helpen?