Kodros verbindt financials aan gemeenten.

Accountmanager

Wij zijn Kodros finance professionals en wij zijn op zoek naar een energieke Accountmanager voor de businessunit Interim. Het tijdelijk invullen van financiële posities bij gemeenten is de kerntaak van de businessunit.  

Kodros finance professionals is een veelbelovend bedrijf met vernieuwende plannen voor het duurzaam invullen van financiële posities voor lokale overheden. Waar nodig bieden wij ook tijdelijke oplossingen. Wij gaan voor persoonlijke relaties, zijn betrokken bij elkaar, geven de voorkeur aan face-to-face contact en doen zaken vanuit een lange termijngedachte.   

Omschrijving  
Werkend vanuit de relatie onderhoud je als Accountmanager Interim op natuurlijke wijze het contact met bestaande relaties en weet je het vertrouwen van nieuwe klanten te winnen. Je bent zonodig hun klankbord. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de persoonlijke begeleiding van de Interim Professionals en het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk van Interim Professionals. De afwisseling tussen de aspecten financiële inhoud, Human Resource Management en commercie maakt dit een zeer afwisselende functie. Het gaat om een nieuwe rol binnen Kodros. Waarbij je zelf – met ondersteuning van senior adviseurs invulling kunt geven aan de rol. 

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een ondernemende Accountmanager die kan handelen en kan bewegen in een snelgroeiende organisatie. Verder verwachten wij dat  

  • je vaardig bent in het opbouwen van relaties; 
  • je een natuurlijk evenwicht weet te bewaren tussen de klantbehoefte en de mogelijkheden van de Interim Professional;  
  • je kansen ziet en het logisch vindt dat “het glas half vol is”; 
  • je beschikt over een hbo/wo werk/denkniveau en die zijn/haar Nederlands goed beheerst.

Succesvolle kandidaten zijn, naast zelfstandig en flexibel, interpersoonlijk sterk en geboren teamspelers. Zij weten hoe zij steun voor hun ideeën kunnen krijgen en hoe zij hun omgeving kunnen motiveren. 

Waarom kiezen voor Kodros?
Kodros kan als organisatie wordt gekenmerkt als een hecht team dat werkt via korte lijnen en met een mentaliteit van “Work hard, play hard”. Er is volop ruimte voor eigen ideeën en initiatief. Verantwoordelijkheid mag genomen worden. Jouw persoonlijke groei staat voorop. Laagdrempelige, open en informele bedrijfscultuur waar, naast hard werken, ook veel gelachen wordt en teamactiviteiten zoals vrijdagmiddagborrel, barbecue en bedrijfsbezoek essentieel zijn. Verder bieden wij: 

  • Een marktconform salaris van max €58.320,- bruto per jaar afhankelijk van kennis/ervaring, exclusief bonusregeling; 
  • Een telefoon, laptop en auto van de zaak; 
  • Een werkweek van 40 uur; 
  • Flexibele werktijden en een ruim vakantieverlof. Ten minste, als je belooft terug te komen. 

Over Kodros
Kodros vindt, verbindt, en ontwikkelt finance professionals voor lokale overheden. Dit doen we via werving, interimoplossingen, training en ontmoeting. Het wervingsproces en de interimoplossingen begeleiden wij van begin tot eind; van de aanvraag van een gemeente tot de plaatsing van een kandidaat. Kodros wordt gevormd door een jong team met een open sfeer waarin we elkaar feedback geven en samen successen vieren. Kortom: een jonge, snelgroeiende organisatie met ruimte voor ondernemerschap en een prettige werksfeer. 

Heb je vragen over deze functie?

Neem contact op met Nancy Brussel

Senior Consultant

Solliciteer op de functie

Accountmanager

Solliciteer op deze functie door het sollicitatieformulier in te vullen. Wij doen ons best om binnen 2 werkdagen op je sollicitatie te reageren. 

Heb je nog vragen? 

085 250 03 42